Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban és komoly kapcsolatban élők ti szoktatok önkielégítést végezni ha a párotok sokáig van távol?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 21:21
1/14 anonim válasza:
Igen. Sosem volt gond a libidómmal, a gyerekek születése után is naponta szeretkezünk, így nekem nagyon hiányzik már 2-3 nap után. Természetes dolog szerintem.
2/14 anonim válasza:
Nem csak olyankor. Hétköznapokban is szoktam.
3/14 anonim válasza:
Akkor volt, amikor nem volt munkám és unatkoztam. A párom heti 3-4-szer 12 órázik, egymás utáni napokban, akkor még kajálni se nagyon van ereje, nemhogy hozzámérni. Mondjuk ez sem volt olyan sűrű, csak párszor.
5/14 anonim válasza:
Soha. Nem vagyok szexőrült,hogy ne tudjak uralkodni magamon.
6/14 A kérdező kommentje:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:26
Akkor sem ha 6 hónapig vagy akár tovább van távol?
2011. jún. 30. 21:26
7/14 anonim válasza:
Én nem. De a párom nem is szokott sokáig távol lenni, szerencsére. Ha meg valamiért keveset van távol és hiányzik, akkor lelkileg annyira hiányzik és úgy magam alatt vagyok, hogy egyedül még a szexhez sincs kedvem. xDDD
8/14 anonim válasza:
Igen,hát sajnos nekem muszáj mert a pasim nem hajlandó velem szeretkezni. :-(
10/14 anonim válasza:
én akkor is csináltam, amikor komoly kapcsolatom volt. sajnos csak heti 1-2szer tudtunk szeretkezni, így ha rámjött, akkor én nem zavartattam magam, és önkielégítettem. nincs ebben semmi rossz. és nem szexőrültség kérdése, ahogy az egyik kedves hozzászóló írta... ez hülyeség. elég prűd lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!