Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: Erotikus álmok milyen sűrűn normálisak? Csak nálam jár elélvezéssel is?
Szinte soha nem álmodom ilyesmit, legalábbis úgy, hogy emlékeznék rá. Talán kétszer volt ilyen egész életemben. Persze ha hónapokig nem lenne semmi, még magamhoz sem nyúlhatnék, akkor lehet, hogy elkezdődne, de inkább nem próbálom ki.
27/F
első, masztizz de gyorsan! mert kikurt jó...
Jah nekem is volt egyszer hogy keféltem és aztán tiszta ge*i volt a gatyám XD de csak nagyon ritkán van ilyen álmom :D
f17
micsodák?? hát asszem van egy rossz hírem számodra..
:D
Nagyon ritkán álmodom szexről, mondjuk évente egyszer-kétszer. És még ha így is történik, és esetleg álmomban azt hiszem, hogy orgazmusom van, a valóságban akkor sem megyek el. Tuti, mivel reggel nincs semmi nyoma. Sőt, volt már olyan is, hogy közvetlenül erre ébredtem, és úgy se. Az mondjuk tény, hogy napközben rendszeresen könnyítek magamon vagy kézzel, vagy mással. Ugyanakkor direkt kipróbáltam már, hogy felizgatom magam lefekvés előtt, és úgy fekszem le, illetve azt is, hogy nem verem ki két hétig, és akkor se történt éjszaka semmi, még csak nem is álmodtam szexről.
25/F
Megjegyzem továbbá, hogy az álmaimban mindig férfi vagyok, és eddig csak lányokat dugtam. Utóbbit azért említem, mert olvastam itt egyszer olyan kérdést, ahol csajok írták többen is, hogy azt álmodták, hogy péniszük nőtt, és más lányokat fektetnek meg. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!