Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azoknak a lányoknak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a lányoknak miért kell bikinifelső, akiknek nem igazán van mellük?!

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki számára az is izgató... én biztos hordanék kicsi mellel is, az már egy olyan testrész, amihez csak a barátomnak van bármi köze... de sokan nagy mellel se hordanak.
2011. jún. 30. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen kicsi is, nem rohangálhat fedetlen mellekkel :D
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
azért mert a kis mell is mell és az intim részeket takarni kell..nekem sincs óriási csöcsöm sztem tök átlagos (80B) de ha ettől sokkal kisebb lenne illetve amikor még gyerek voltam és kisebb volt akkor is hordtam ilyen egyszerű... akinek 15 centi alatt van a farka annak miért kell fürdőnaci?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a kérdésedben a válasz. Azért,mert lányok. És hogy néz ki az,hogy egy csaj csak bugyiban mászkál a strandon??? Szerintem nem túl jól. Szóval,azért,mert lányok,és már vannak kifejezetten kis mellre varrt divatos változatok.
2011. jún. 30. 20:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Most 0-10 éves kislányokra gondolsz, akiknek még nincs melle, vagy felnőtt nőkre akiknek pici a melle? Előbbit nem tudom, utóbbi sztem egyértelmű. Ha kicsi is, attól még van és intim terület, szexualitáshoz tartozik, senki nem flangál strandon bikinifelső nélkül, mert mindenki fel lenne háborodva, meg amúgy se hiszem hogy fesztelenül tudna viselkedni úgy.
2011. jún. 30. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:

R.

3. válaszoló xdxdxd:DDDD

jogos..ha neked vagy a haverodnak kicsi a p*cse gatya nélkül szaladgáltok? nem hinném..

intim terület. kész. pont...

lehet az is egy ok mert szégyenli. én is ilyen lány vagyok. pici a cicim, mit meg nem tennék, hogy nagyobb legyen. nem dinnye méretűre vágyom, csak egyszerűen nőiesen gömbölyűre.. az a jó, hogy mi megtudjuk műttetni, szinte már rutin műtétnek számít, míg a pasik kicsit nagyobb gondban vannak :)

18/L

2011. jún. 30. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy 0 mellű csaj bikinifelső nélkül futkosna a strandon tuti rendesen megnéznék a mellét (melle helyét), aztán meg vmi mama ráhívná a biztonságiakat, hogy erkölcstelenül mutogatja magát. Női mellbimbó a mai világban csak a tvben lehet, utcán már nem.

Na meg szegény csaj így is lehet szarul érzi magát, inkább takarja esetleg push-up melltartót vesz rá, de hogy még fedetlenül futkosson, hogy fiúnak nézzék?

2011. jún. 30. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert az intim területeket el kell takarni.

Az sokkal bosszantóbb, hogy minden bolt A-s melltartóval van tele, az én méretemből alig találok, pedig szerintem ez azért kicsit fontosabb, mint a bikini felső..

2011. jún. 30. 21:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Bimbókat takarni kell!!!

üzeni anyám >_<

csá :D

2011. jún. 30. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Be kéne vezetni, hogy akinek nincs legalább B-s mellmérete, az strandon nem vehet fel bikinifelsőt, mert neki úgyis felesleges. :D
2011. júl. 1. 01:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!