Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a lányoknak miért kell bikinifelső, akiknek nem igazán van mellük?!
R.
3. válaszoló xdxdxd:DDDD
jogos..ha neked vagy a haverodnak kicsi a p*cse gatya nélkül szaladgáltok? nem hinném..
intim terület. kész. pont...
lehet az is egy ok mert szégyenli. én is ilyen lány vagyok. pici a cicim, mit meg nem tennék, hogy nagyobb legyen. nem dinnye méretűre vágyom, csak egyszerűen nőiesen gömbölyűre.. az a jó, hogy mi megtudjuk műttetni, szinte már rutin műtétnek számít, míg a pasik kicsit nagyobb gondban vannak :)
18/L
Ha egy 0 mellű csaj bikinifelső nélkül futkosna a strandon tuti rendesen megnéznék a mellét (melle helyét), aztán meg vmi mama ráhívná a biztonságiakat, hogy erkölcstelenül mutogatja magát. Női mellbimbó a mai világban csak a tvben lehet, utcán már nem.
Na meg szegény csaj így is lehet szarul érzi magát, inkább takarja esetleg push-up melltartót vesz rá, de hogy még fedetlenül futkosson, hogy fiúnak nézzék?
Mert az intim területeket el kell takarni.
Az sokkal bosszantóbb, hogy minden bolt A-s melltartóval van tele, az én méretemből alig találok, pedig szerintem ez azért kicsit fontosabb, mint a bikini felső..
Bimbókat takarni kell!!!
üzeni anyám >_<
csá :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!