Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mi van? A baratommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? A baratommal tobbszor is voltunk egyutt de 5 percnel tovabb nem birja max 10 perc de az nagy szam. Nekem meg az nem eleg. Es sokszor felbe hagyja nem tudom miert nem megy el. Ha kerdem azt mondja nem tudja. Fiuk mi lenne ennek az oka.

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:

5 perc maga a szex ?

Az átlagos,ne gondold azt hogy minden pasinak órákig merevedése van és képes elmenni egymás után.

Viszonylag a nő is tehet egyet-s mást az ügy érdekében,vagy mind a ketten,pl egy kis több petting.

2011. jún. 30. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van.:S Fogalmam sincs,mit tehetnék. Nálunk a több petting nem jött be. Ígyis legalább 30-40 perc előjáték van,mire szexelünk,szóval...Nem tudom mit lehetne tenni. Én próbáltam már mást,akkor is elment ilyen hamar.
2011. jún. 30. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ciki, állítsd fel a cerkát másodjára is. Várj 10 percet, negyed órát az első után (mivel azt úgysem élvezed kielégítheted bárhogy :D ) és cumesz, megy csak ügyesen vakargasd a golycsikat közben, beszélj mocskos dolgokról (persze ne teli szájjal) és ne azonnal startolj rá, másodjára menni fog tovább is ha áll a cerka. Ha lankad akkor kézimunka a golycsikon, ha akkor is gyors lenne akkor meg óvatosan ne atom riszálva teljes erőből mert úgy jó hogy nem megy...
2011. jún. 30. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátomnál is ez volt,de azért, mert előttem nem volt senkije és nagyon ki volt éhezve. Többször csináltuk, azóta jobban, tovább bírja, bár meg kell állni sokszor. A nagy érzelmei és vágyai miatt volt/van. Egyébként ennek csak lelki okai vannak. Azt kéne, hogy a behatolás előtt többet foglalkozik veled, melleiddel, nyakra csókok, lent puszik...:), nálunk még az is segített, hogy kitaláltam, váltogassuk a pózokat. Egy kicsit így, egy kicsit úgy.

A végső megoldás az volt, hogy a párom elhatározta, nem fog görcsölni azon, hogy mi van ha hamar elmegy, és letett a teljesítmény kényszerről, egyszerűen csak kikapcsolt és élvezte, hogy olyan közel van a szerelméhez, mint senki más.

Fontos, hogy ne idegesen kezeld ezt a témát. Nyugtasd meg, akármi van...ha lelankad, vagy nem áll fel, kezdjetek csókolózni, csókolgasd a nyakát, vetközzetek le, simogasd, ő is téged és menni fog.

Ne görcsöljetek rá!

2011. jún. 30. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
ne kérdezd cselekedj ha nem akarja akkor próbáld a száddal :)
2011. júl. 2. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

az első elélvezés után ne hagyjátok abba, 10 perc, és állítsd fel a farkát, üljél bele vagy csinálja ő.

ha sokszor csináljátok 2-3x egymás után, a végén már nem lesz neki annyira izgató a téma és tovább bÍrja. Vagy 1-2 hétig verd ki neki mielőtt szexelnétek, és utána simogasson, és amikor megint feláll, jöjjön beléd.

2013. okt. 14. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!