Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha zavar ha átlagosan kéthetente van szex?
Én már kezdek bekattanni, kívánom a barátnőmet és találkozunk egy héten sokszor de egyszerűen sose olyan helyen. Dolgozik (én is) de nem nehéz a munkája szal nem lehet a stressz az oka. Igazából semmi oka nincsen, én mindig figyelek h jó legyek az ágyban és neki is jó a szex és szeretjük egymást. De valahogy neki 2 hetente 1-2 elég. És ha szólok h ez zavar, akkor beszól h miért csak a szexre tudok gondolni...
23F és 21L
Én fordítva vagyok... és nem jöttem még rá a megoldásra...
20L
nekem kell a minimum heti 2, de több is akár
Lány voltam
Nem gáz, de az sem gáz, hogy neki viszont ennyi az igénye. Ilyen téren sem egyforma minden ember.
Ilyenkor kell kicsit jobban odafigyelni a másik igényeire mindkettőtöknek és kompromisszumokat kötni mindkét részről néha, hogy a másiknak jó legyen. Ha amúgy fontosak vagytok egymásnak.
Akkor lehet, hogy nem illetek össze. :( Én akkor is megteszek dolgokat a párom kedvéért, mikor éppen fáradtabb vagyok, vagy nincs meg az ihlet, vagy mit tudom én, mert már az boldoggá tesz, ha örömet szerzek neki... és rendszerint a végére már nekem is jó. Ő viszont, ha látja, hogy tényleg nem jól vagyok akár fizikailag, akár lelkileg, akár a sima fáradtságnál jobban kivagyok, nem követel tőlem semmit, még ha éppen neki akkor jól is esne, inkább csak szeretget, mert tudja, hogy olyankor azt igénylem nagyon.
Ezt nem érezzük áldozatnak, sőt...!
Így értem én a "kompromisszumokat". Amiket az élet minden terén kell kötni valamilyen szinten, általában a szex sem kivétel ez alól.
Nem mindig olyan emberek találnak egymásra, akiknek tökéletesen egyeznek a szexuális igényeik. Én biztos vagyok benne, sőt tapasztalatból tudom, hogy ha ezek a különbségek nem túl nagyok, ki lehet őket egyensúlyozni. Minél nagyobbak a különbségek, viszont annál nehezebben.
Meg az is számít, mennyire a szexualitáson alapul egy kapcsolat. Hogy az egyik alapköve-e, vagy egy nagyon kellemes velejárója.
Ha úgy érzed, nagyon rányomja ez a bélyegét erre a kapcsolatra és a barátnőd tényleg ilyen típus, nem pedig valami lelki probléma miatt igényli most, időlegesen kevesebbszer a szexet, akkor nem biztos, hogy egymáshoz illetek.
Szerintem sem illünk.
De a megcsalás nem szerepel, nem szerepelhet a lehetséges kiutak között.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!