Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyon régi barátnömmel csak szexet akarnék, azt diplomatikussan hogyan közöljem vele?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:28
1/14 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy a kapcsolatotokból nálad fennmaradt a testi vonzalom, esetében ez megszűnt?:D Ha nemleges választ ad, akkor hajrá:)
2/14 Dexy válasza:
Röviden tömören. Ha nem akar veled lefeküdni mondhatod akárhogy, ha benne lene nem kell sok duma. Mond neki, hogy kivánod és kérdezd meg h szeretne e veled tölteni egy éjszakát.
3/14 A kérdező kommentje:
volt már ilyen kapcsid?
2011. jún. 30. 19:31
4/14 anonim válasza:
Ha ismeritek egymást így egyszerűen... szerintem ezesetben kár köntörfalazni, vagy igent mond vagy nemet. :D
20L
6/14 Dexy válasza:
Második vagyok. Nekem volt. Volt egy barátom akivel lefeküdtem, jártuni kezdtünk de nem ment. Barátok maradtunk, ha mindketten szinglik vagyunk szexelünk. Hát ilyen is van :) 19/L
7/14 anonim válasza:
Nézzétek meg együtt a Csak szexre kellesz című filmet, aztán beszéljétek meg, hátha pont arra lyukadtok ki, hogy jó ötlet csak szexelni...
8/14 anonim válasza:
Szerintem ülj le és mond el neki mit szeretnél tőle,és ha érzelmileg nem kötödik hozzád akkor szerintem nincs gond ha olyan beállitottságú.De te tudod mennyire nyitott az ilyen dologra fő hogy,beszéljétek meg ki mit akar és meddig.
10/14 glock válasza:
Diplomatikusan... Amúgy kussan, vagy egyenesen.:D Szerintem egyenesen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!