Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha szeretkezés után megnézzük hogy az ovszer kivan-e jukadva s minden oké nincsen, s látszik is. Akkor semmi esélye hogy véletlenül is bármii bekerüljön s még is terhes legyen az ember ugy-e?

Figyelt kérdés
kicsit félek a terhességtől már 18 vagyok mégsem rendszeres a menstruáciom igy nem is tudnám ha pl az vagyok...
2011. jún. 30. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem szakad ki a gumi biztos hogy nem lehetsz terhes,
2011. jún. 30. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben az óvszer felhelyezése előtt nem közösültetek nélküle, akkor nem látok esélyt arra, hogy teherbe estél volna. Szerintem az aggodalmad alaptalan ebben az estben.
 3/9 anonim ***** válasza:
hát akkor állítólag nemkéne... neked ez kell: [link]
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal a gumi 100%-osan véd, egészen addig amíg ki nem lyukad. De azt észreveszed, és ha nem lyukadt ki nincs miért aggódni. De ha ennyire félsz, vehetsz egy tesztet.
2011. jún. 30. 19:20
 5/9 A kérdező kommentje:

kööszönöm..és tudom hogy a ly.. nem j.

csk az ember nem úgy figyel oda internetezés közben, mint mikor papirra ir.. ezer bocsika

2011. jún. 30. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi.. s pl ahoz mit szoltok ha elment..es utana ujra csinaljuk legalabb még ..2xer 3xor.. akkor ha kicsit erintkezik a penisze velem.. attol meg nem kerulhet be semmi ..annak ellenere hogy mikor elment akkor letorulte ..s utana meg konnyezik is de azt is letorulte.. utolag nem mehet mar be semmi ugye?
2011. jún. 30. 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem nem,nem mehet be!!!

Ha benned is van kell egy löket hogy eljussanak a fickók a célponthoz,nem kell annyira paranoiás lenni.

2011. jún. 30. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
könnyezik *háhá* én könnyezek a röhögéstől, inkább menjél vissza játszani, ahelyett, hogy dugnál
2011. jún. 30. 21:11
 9/9 A kérdező kommentje:
haat ....koszonom azoknak akik normalisan valaszoltak.. es te meg inkabb hord le a szemetet s ne engem !!! biztos szerettem volna lenni ebbe es nem arra vagyok kivancsi hogy hogy hordasz le. ;)kapiss??!! :))))))
2011. júl. 1. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!