Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért van ez. Mit tegyek?
Ez egy nagyon hosszú történet. 19 éves vagyok. A barátommal már másfél éve vagyunk együtt. Már lefeküdtünk. Ő volt nekem az első. Az a helyzet, hogy nem tudom hogy miért, de nem kívánom a szexet, és már több hónapja nem fekszek le vele. Persze vannak okai pl., hogy a szüleim nem tudnak róla h már nem vagyok szűz és emiatt kicsit "szégyellem magam". De nem merem elmondani, mert kicsit szigorúak. A másik ok, hogy lehet, hogy túl korán kezdtük, és emiatt elvesztettem az érdeklődésem a téma iránt.
Nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ezek a gátlások ne legyenek bennem. Beszéltünk erről nagyon sokszor a barátommal, és ő megértő volt, nem sürgeti mert szeret, nagyon. De mégis jó lenne vele együtt lenni úgyis.
Valaki volt már ilyen helyzetben? Mit kéne tennem?
Normális válaszokat kérnék. Köszönöm.
Legelőször is magadban kell tisztáznod, hogy mi az oka, hogy nem kívánod.
Amikor egyedül vagy, eszedbe jut néha, hogy maszturbálni kéne, szoktad csinálni?
Jó volt a barátoddal a szex azelőtt?
Nem hiszem, hogy "korai" lett volna, sokan 15-16 évesen vesztik el, és később mégis egészséges szexuális életet élnek. És egyáltalán ne szégyelld magad, teljesen normális, ha egy 1,5 éves komoly kapcsolatban szeretkeztek is!
Először is élvezted amikor lefeküdtetek?
A szüleidnek sztem mond el... ha nem ismerik a barátod mutasd be nekik kedveltesd meg velük és mond meg nekik sztem értékelni fogják az őszinteségedet. Ha esetleg nem élvezted nagyon fájt aztis beszéljétek meg a barátoddal, hogy tudja mit csináljon majd másképp... illetve próbáljatok meg minél többet pettingelni, van, hogy én sem kívánom de mivel a barátom ismeri a testem egy-két simítás és én mászok rá;)
Első lépésnek szerintem is legjobb az lenne, ha elmondanád a szüleidnek, hogy megtörtént a dolog. Nagykorú vagy már, ha haragszanak is, majd megszokják a gondolatot. Nem normális, hogy ennyi idősen titkolóznod kelljen!
És visszatérve, ha nem volt jó a szex, mondtad ezt a barátodnak? Vagy ő abban a hitben volt, hogy neked jó minden?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!