Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mivel szőrtelenítitek a puncitokat?
Figyelt kérdés
én leborotváltam és másnapra vissza is nőt :@ :// (elsőnek szőrtelenítettem) ti mivel szoktátok ? :O gyanta,borotva vagy epilátor vagy ami van még xD És melyik a legjobb/legtovább tartó??2011. jún. 30. 19:05
1/11 anonim válasza:
hát énis borotválom, de nekem nemnő vissza másnapra :O
2/11 anonim válasza:
mindenhol epilálok de hónaljban meg puncinál ordítanék a fájdalomtól szal ott borotva
3/11 anonim válasza:
hát én borotvával de sajnos két három naponta újra le kell borotválni egyébként a többit nemtom egyszer próbáltam gyantával de elégé fájt szal ink hagytam a francba
5/11 anonim válasza:
Borotva. Mikor nincs barátom eléggé elhanyagolom és miután elsőnek leborotválom tök szép sima lesz. Aztán két naponta borotválom kb. (mert ilyen gyakran találkozom a barátommal, mindig találkozás előtt) viszont ilyenkor már nem lehet szépen levágni, csúnya piros pöttyös lesz. Úgyhogy el akarok menni majd gyantáztatni..
6/11 anonim válasza:
borotva, de igen sajnos nekem is piros pöttyös lesz :S, de nem mindig, pl most 2 hétig nem borotváltam, és nem lett piros, hanem jól néz most ki ;D
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) akkor maradok énis a borotválnál :)
2011. jún. 30. 19:18
9/11 anonim válasza:
epilátor, több, mint egy hónapig tart
10/11 anonim válasza:
Borotvával.:) Epilátor fájt nekem,hiába direkt az érzékeny területekre kifejlesztett fejjel csináltam,gyantázás is fáj,hiába tartós,szóval borotva a legjobb.:) Szőrtelenítő krém meg nem hiszem,hogy annyira jó oda... Jó,biztos van,direkt oda készített,de mivel ezek lúgosak,nem túl jók.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!