Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruálás közben is lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruálás közben is lehet szexelni?

Figyelt kérdés
Esetleg jobban esik menstruálás közben vagy rosszabbul,vagy inkább ki se próbáljam..?
2011. jún. 30. 18:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Lehet de szerintem gusztustalan...:S Bár van aki esküszik rá, de én nem tudnám magam rávenni. Ilyenkor magamhoz sincs kedvem, nemhogy szexelni.
 2/15 morcoska ***** válasza:
48%
lehet, csak nem túl higénikus...
 3/15 anonim válasza:
24%
Lehet,csak ilyenkor nyitva van a petefészek meg a méhszáj és így könnyen szerezhetsz magadnak nemi úton terjedő betegségeket!Szóval inkább neeeee!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 30. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Lehet énis nagyon nehezen mentem bele először...tudni kell h szedte3m fogamzásgátlót aztán szakítottunk a párommal és egy évig úgymond "fölöslegesen" szedtem mert nem volt komoly kapcsolatom és nem feküdtem le senkivel. aztán gyógyszerszünet kezdetén szerettem végleg bele egy srácba de gumiznunk kellett a féléves szünet miatt, és ő vett rá a menzim vége felé, mert mindkettőnknek hiányzott a gumi nélküli élvezet. Azóta is gyakran szeretkezünk menzi alatt is az első 3 napot szoktuk csak kihagyni és nagyon élvezem bár tény h kicsit gusztustalan... de tusolóban annyira nem vész, viszont sokkal érzékenyebb vagyok akkor lent is így én jobban élvezem azokon a napokon mint a többin
2011. jún. 30. 18:34
 5/15 anonim válasza:
Lehet, de ahogy az előttem válaszolók is írták, nem túlzottan higiénikus, és a fertőzések veszélye is megsokszorozódik. Ennek ellenére sokan csinálják, állítólag sok lány jobban is élvezi akkor, én nem tudnám rávenni magam :D
2011. jún. 30. 18:35
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
semmivel nem nagyobb a fertőzésveszély,olvassatok utána!
2011. jún. 30. 18:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Undorító. Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy az nem csak vér. De sokak szerint pl jó görcsoldó.
2011. jún. 30. 18:45
 8/15 anonim ***** válasza:
na persze az óvszerhasználat mellett gondoltam...de ezt szerintem mondani sem kell
2011. jún. 30. 18:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Lehet.

Olyan lesz az ágy, mintha disznóvágást rendeztetek volna rajta, de lehetni lehet.

2011. jún. 30. 18:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Én csináltam/csinálom menzesz alatt is, ha van kedvünk hozzá. Bár a sok vértől én nem annyira szoktam ilyenkor érezni a dolgokat, viszont fájdalomcsillapító hatású és azért már megéri.

20L

2011. jún. 30. 18:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!