Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök azt mondaná nektek, hogy közözd ki, és azt csinálsz vele, amit akarsz?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok? Hogyan reagálnátok? Volt már ilyenre példa?
Kort és nemet is írjatok légyszi! Köszi!
2011. jún. 30. 16:37
1/13 A kérdező kommentje:
*kötözd bocsi
2011. jún. 30. 16:37
3/13 anonim válasza:
Kikötözném és tejszínhabot nyalatnék a kutyával a puncijáról.
4/13 anonim válasza:
Engem kötözött már ki a pasim, és izgatott, majdnem elájultam! :)
5/13 anonim válasza:
Wow! AZ jó lenne. Kikötözném, utána rúzzsal bohócszájat rajzolnék neki, leborotválnám a fejét, és rátetoválnám Lenin arcképét. Majd betennék egy videót, amin a legjobb barátnőjét kefélem. Mérném az időt, mikor tud kiszabadulni. Közben melegítenék, mert tudnám, hogy nagy sprint következik ha sikerül neki kiszabadulni.
6/13 anonim válasza:
Csodálkoznék, mert nincs barátnőm.
8/13 anonim válasza:
Megkötözném, betömném a száját, és...
végre nyugodtan meg tudnék nézni egy focimeccset.
9/13 anonim válasza:
Kikötném és áthívnám a haverokat sörözni, közben meccset néznénk és teleköpködnénk mindent szotyival.
10/13 Dottorre válasza:
Jók az eddigi ötletek is, de én azt hiszem, hogy nézz körül a google oldalán lovebondage videokat keresgélve, erre lesz neked szükséged.
Különben kell ,hogy legyen annyi fantáziád, hogy mit tennél vele ha ezt mondaná. Nálunk volt, sőt vannak is ilyen alkalmak, én nem maradok sose adósa a szerelmemnek.:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!