Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! NEktek milyen formájú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! NEktek milyen formájú pénisz tetszik, és milyen a leg elterjedtebb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olvastam valamelyik kérdésnél, hogy egy válaszadó szerint az idegesíti, ha a pénisz a makkjánál nem olyan széles, mint a tövénél...

Nos, én ezen elcsodálkoztam, ugyanis nekem a 14 centis péniszem kb 4 cm széles -természetesen merev állapotban, de kb csak a makk alatti 3-4 cm-res szakaszon. Aztán fokozatosan keskenyedik, és a test felöli végén már alig több 3 cm-nél a vastagsága.

Eddig csak a mérete miatt aggódtam kicsit, de ezek szerint lehet, hogy a formája sem valami megszokott?

2011. jún. 30. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a makk és a töve, vékonyabb egy kicsit, mint a közepe :D
2011. jún. 30. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a csillag alakú.
2011. jún. 30. 16:27
 3/8 Dzsukelló válasza:
Nekem a pinaalakú.
2011. jún. 30. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
őszintén, meg nem tudnám mondani milyen alakja van a pasim botjának pedig nem egyszer láttam elhiheted.
2011. jún. 30. 16:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Első!

Akkor neked is hasonló lehet, mint nekem. Van akit ez idegesít az említett válasz szerint, de ő biztos az un gombap.csöt szereti. :D

A többi értelmes választ is köszönöm.

2011. jún. 30. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
nem értem a makknak nagyobbnak kéne lenni nem?
2011. jún. 30. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
A hagyományos, "pénisz alakú" a legelterjedtebb.... :)
2011. jún. 30. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:

IGen, persze, de hol lehet hagyományos péniszformát kapni, hogy megnézzem milyen az? talán a karácsonyi mézeskalácshoz használandó formák közt keressem a hagyományos pénisz formát? XD

Amúgy örülök, hogy Visszatértél Helmet. :)

Helmet elötti válaszoló: Nem tudom minek kellene nagyobbnak lenni, ill mi a leg elterjedtebb, de az említett kommentből az derült ki számomra, hogy a hölgy nem szereti -persze reméljük, hogy hölgy, ha a pénisz makkja elkeskenyedik, hanem olyan vastag marad, mint a töve...

Nos, a töve, az ugye nem a hegye, azaz a test felöli részére gondolhatott. A hegye pedig maga a makk, így az az alatti rész, ami spec nálam a legvastagabb, nem lehet a töve. :D

Ezek szerint van akinek olyan a pénisze, mint ha egy tölcsért tettek volna oda a betöltős felével a testéhez? ...

2011. jún. 30. 23:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!