Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! NEktek milyen formájú pénisz tetszik, és milyen a leg elterjedtebb?
Sziasztok!
Olvastam valamelyik kérdésnél, hogy egy válaszadó szerint az idegesíti, ha a pénisz a makkjánál nem olyan széles, mint a tövénél...
Nos, én ezen elcsodálkoztam, ugyanis nekem a 14 centis péniszem kb 4 cm széles -természetesen merev állapotban, de kb csak a makk alatti 3-4 cm-res szakaszon. Aztán fokozatosan keskenyedik, és a test felöli végén már alig több 3 cm-nél a vastagsága.
Eddig csak a mérete miatt aggódtam kicsit, de ezek szerint lehet, hogy a formája sem valami megszokott?
Első!
Akkor neked is hasonló lehet, mint nekem. Van akit ez idegesít az említett válasz szerint, de ő biztos az un gombap.csöt szereti. :D
A többi értelmes választ is köszönöm.
IGen, persze, de hol lehet hagyományos péniszformát kapni, hogy megnézzem milyen az? talán a karácsonyi mézeskalácshoz használandó formák közt keressem a hagyományos pénisz formát? XD
Amúgy örülök, hogy Visszatértél Helmet. :)
Helmet elötti válaszoló: Nem tudom minek kellene nagyobbnak lenni, ill mi a leg elterjedtebb, de az említett kommentből az derült ki számomra, hogy a hölgy nem szereti -persze reméljük, hogy hölgy, ha a pénisz makkja elkeskenyedik, hanem olyan vastag marad, mint a töve...
Nos, a töve, az ugye nem a hegye, azaz a test felöli részére gondolhatott. A hegye pedig maga a makk, így az az alatti rész, ami spec nálam a legvastagabb, nem lehet a töve. :D
Ezek szerint van akinek olyan a pénisze, mint ha egy tölcsért tettek volna oda a betöltős felével a testéhez? ...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!