Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen 13cm-s pénisz az jó?
Előző vagyok. Várhatod is még a többi enyémhez hasonlóakat is..Egyébként már több száz ilyen jellegű kérdés van az oldalon. Hogy ne tartozzak a bunkók táborába, így válaszolok normálisan is a kérdésedre..
NEM A MÉRET A LÉNYEG! Tudom, ebben a korban hiába magyarázom..de hátha miután már 20-an ezt fogják írni, rájössz te is. Nem a mérettől függ az, hogy tudsz-e majd gyereket "csinálni". Egyébként meg még ebben a korban nem lehet megmondani hogy jó-e vagy sem, hiszen még feltehetőleg fog nőni. Én sem vagyok sokkal idősebb nálad, csupán alig 3 évvel, mégis sikerült már felfognom, hogy tényleg nem lényeges, hogy mekkora. A barátnőd sem azért fog majd dobni, mert kicsinek gondolja, ha mégis így lenne, akkor meg van róla a véleményem, meg szerintem másoknak is..Lényegében ennyi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!