Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány, mit csinálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit csináljak? Leszbi vagyok!

Figyelt kérdés

Egyik csoporttársam nagyon tetszik, kedves, meg minden. De nem tudom, hogy vonzódik-e a lányokhoz, vagy egyáltalán megvan-e benne a hajlam, a kíváncsiság...

Hogyan tudhatnám, meg? Mit tegyek?

2011. jún. 30. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Jó hír: Szinte minden nőben megvan. Közelíts óvatosan, legyél a barátnője. Aztán néha érintsd meg mondjuk a karját stb. Jó esélyed van.

24/F egyébként hetero vagyok :D

2011. jún. 30. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Vagy elküld a halál f@szára,vagy nem.

Húzzál lapot 19-re,mert sosem tudod meg XD

2011. jún. 30. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Régóta keresek már egy leszbikus lányt, akit hülyére kefélhetek.

Vagyis félrebeszélek bocsánat...régóta keresek KÉT leszbikus lányt, akiket hülyére kefélhetek.

Lehetsz Te az egyik Kérdező és akkor eldöntjük, hogy a fiúkat vagy lányokat szereted jobban...

Vagy mindkettőt... :D

2011. jún. 30. 16:17
 4/9 Glam Maarco ***** válasza:
34%

Hát szerintem óvatosan közelítsd meg! Csináljatok sok közös programot! Az mindig nagyon sokat segít, ha több időt vagytok kettesben együtt ;)

Bár én meleg fiú vagyok, de én sem nagyon tudom, hogy mit csinálnék ha csak meglátnék valakit az utcán...

2011. jún. 30. 17:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Eddig mindig leszbi társkeresőről voltak kapcsolataim, azért kérdezem, hogy ilyen esetben mit csináljak...
2011. jún. 30. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:

van gyógyszer a betegségedre: A farkam!

Csak viccelek bocsánat. Először is ne hallgass F jelű tanácsokra... nyilván nem kompetensek. Vállalod vagy nem? Ha vállalod hordj "I love pussy" feliratú pólót akkor úgy is megtalál aki a lányokat szereti (ő is), + arc lennél!!! Ha nem vállalod, akkor viszont csak akkor valld be az illetőnek, ha megbízható és nem teszi fel a facebook profilodra, h puncifaló, mert hát valljuk be politikus pl nehezen lehetsz egy ilyen sajnos még ma is létező stigmával. És úgy kérdezd meg h "mellesleg nem e vagy véletlen leszbikus? ha nem maradunk barátok" ne egyből szerelmi vallomással indíts. Sok sikert a leányzóhoz! Két punci 1 helyen az csak jó lehet ;)

F...

2011. jún. 30. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbálj minél jobb viszonyt ápolni vele. Egyáltalán tudja-e h az vagy? Ha igen, akkor zavarja?

Ha idővel elmélyül a barátságotok, bevallhatod neki a dolgot és meglátod, h reagál. Kevés lány utasítja el egy lány közeledését, főleg ha már jó barátnők. :)

Én szorítok neked! :)

2011. júl. 4. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Semmit ne csinálj. Maradj meg a b zi közösségeden belül és ne akard megrontani a normális embereket.
2011. júl. 4. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:

ma 10:20-asnak: Nem tudja, hogy leszbi vagyok. Beszélőviszonyban vagyunk, nem vagyunk igazán barátnők.

Kedves utolsó! Ne sértegess, menj és törődj a saját dolgoddal, ha nem tudsz érdemleges választ adni!

2011. júl. 4. 11:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!