Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, mit csináljak? Leszbi vagyok!
Egyik csoporttársam nagyon tetszik, kedves, meg minden. De nem tudom, hogy vonzódik-e a lányokhoz, vagy egyáltalán megvan-e benne a hajlam, a kíváncsiság...
Hogyan tudhatnám, meg? Mit tegyek?
Jó hír: Szinte minden nőben megvan. Közelíts óvatosan, legyél a barátnője. Aztán néha érintsd meg mondjuk a karját stb. Jó esélyed van.
24/F egyébként hetero vagyok :D
Vagy elküld a halál f@szára,vagy nem.
Húzzál lapot 19-re,mert sosem tudod meg XD
Régóta keresek már egy leszbikus lányt, akit hülyére kefélhetek.
Vagyis félrebeszélek bocsánat...régóta keresek KÉT leszbikus lányt, akiket hülyére kefélhetek.
Lehetsz Te az egyik Kérdező és akkor eldöntjük, hogy a fiúkat vagy lányokat szereted jobban...
Vagy mindkettőt... :D
Hát szerintem óvatosan közelítsd meg! Csináljatok sok közös programot! Az mindig nagyon sokat segít, ha több időt vagytok kettesben együtt ;)
Bár én meleg fiú vagyok, de én sem nagyon tudom, hogy mit csinálnék ha csak meglátnék valakit az utcán...
van gyógyszer a betegségedre: A farkam!
Csak viccelek bocsánat. Először is ne hallgass F jelű tanácsokra... nyilván nem kompetensek. Vállalod vagy nem? Ha vállalod hordj "I love pussy" feliratú pólót akkor úgy is megtalál aki a lányokat szereti (ő is), + arc lennél!!! Ha nem vállalod, akkor viszont csak akkor valld be az illetőnek, ha megbízható és nem teszi fel a facebook profilodra, h puncifaló, mert hát valljuk be politikus pl nehezen lehetsz egy ilyen sajnos még ma is létező stigmával. És úgy kérdezd meg h "mellesleg nem e vagy véletlen leszbikus? ha nem maradunk barátok" ne egyből szerelmi vallomással indíts. Sok sikert a leányzóhoz! Két punci 1 helyen az csak jó lehet ;)
F...
Próbálj minél jobb viszonyt ápolni vele. Egyáltalán tudja-e h az vagy? Ha igen, akkor zavarja?
Ha idővel elmélyül a barátságotok, bevallhatod neki a dolgot és meglátod, h reagál. Kevés lány utasítja el egy lány közeledését, főleg ha már jó barátnők. :)
Én szorítok neked! :)
ma 10:20-asnak: Nem tudja, hogy leszbi vagyok. Beszélőviszonyban vagyunk, nem vagyunk igazán barátnők.
Kedves utolsó! Ne sértegess, menj és törődj a saját dolgoddal, ha nem tudsz érdemleges választ adni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!