Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tetovált, piercingelt, fültágítós férfiak/nők elrettentőek?
Attól függ!
Pl. a köldök piercing szerintem kifejezettten jól állhat egy lánynak. A fültágító nekem egyáltlaán nem jön be. A piercinget sem nagyon szeretem, de van akinek jól állhat.
Tetoválást sem szeretem, de vannak olyan nők, akik sexy -k tudnak lenni vele, ha nem ilyen utca tetkó van rajtuk.
Pasin meg mindegy, én nem rakatanék magamnak.
Attól függ kinek mi áll jól, egy lányon is lehet elrettentő pl egy köldök piercing..teszem azt ha nem egy vékony alkat. Tattoválás pedig ízléssel..srácon és lányon egyaránt.
Én lány vagyok, egy tattom van a derekamon. :)
Engem elrettentenek, akár férfiak, akár nők.
A köldökömben volt egyszer piercing, de mindig beleakadt valamibe, ezért kivettem és a lyuk benőtt. Egyedül ezzel tudok egyetérteni, de csak négyszemközti viselés esetén, (szexuális ajzószer)
Én elég erősnek érzem a lelkem ilyen futtatós holmik nékül is. Tudok beszélgetni, érzelmet adni, venni, szeretni, boldognak lenni ezek nélkül is.
Ha lyuggatott lényeket látok, azokról azt gondolom, brutálisan elbánt velük az élet és nincs más kiút, mint az önsorsrontás és a figyelemfelkeltés egy olyan világból kitörés-kísérlet, melyben szarul érzik magukat de nem tudják, merre van a kifelé és hogy kéne csinálni másképpen.
A tágító nem tetszik, de nem is elrettentő.
Tetkókkal, piercingekkel semmi bajom, nekem is van mindkettőből. Bár jobban szeretem, ha egy pasi "letisztult" és nincs rajta semmi ilyesmi. De van 1-2, akiken nagyon jól tud állni.
Én a tágítótól rosszul vagyok, a tetoválások, ha szépek, akkor tetszenek, a pirszingek meg... Van ahol oké, de csak amíg nem zavaró helyen van és nem túl sok.
19/N
Nekem tetszenek az ilyen lányok/nők!:)
Pedig én nem vagyok szétvarrva, és egy pc-m sincsem sehol, csak fültágítóm van.
Nemragozom tovább, nekem tetszenek.
19/f.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!