Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velünk a baj?
Férjemnek egész idáig ha csak meglátott engem ruha nélkül vagy szép fehérneműben szinte azonnal felállt,most meg egy pár alkalom óta még izgatásra sem,már szinte mindent megpróbáltam.Én eddig nagyon gyorsan fel szoktam izgulni,főleg mert éreztem és láttam hogy ő is...most meg nem éreztem semmit,szájával is kényeztetett de úgysem...ő 35 én 28,van egy kétévesünk,beszéltünk róla,deazt mondta vagy öregszik vagy fáradt és h. ne aggódjak,heti 4-5ször vagy volt hogy többször szexeltünk...
ja 3 éve vagyunk házasok és amúgy 2002-től vagyunk együtt
kérlek csak normális válaszokat írjatok
35 évesen ez nem az öregség. Sokkal inkább: stressz, fáradság, "bele szürkülés", elhidegülés lehetnek az okok.
36/F
Ez a változás nem megy ennyire hirtelen,mint ahogy leírtad.
Tehát konkrét kiváltó oka van!
De ha a férjed a hűség mintaképe,akkor nem mondok semmit.
Ffi
Nem fogsz örülni...de...a szeretkezés is rutinná válhat egy idő után, még akkor is ha a partnerünk MINDENBEN benne van...ha mindennap rántott hús 1 idő után a kelkáposzta főzelék is felüdülés....nos gyógyszer:...mondanám nincs...de igazságtalan lennék...ritkítani, kevesebb szexuális elvárás, több gyengédség, odafigyelés a másikra, konfliktus számának a csökkentése ( tapasztalat, hogy általában a nők robbannak okkal ok nélkül, kezdetben az ágy megoldja, később nem), az együttlét átértékelése, s valójában két ember között nem csak szex van, ez utóbbi tartalom fejlesztése, bővitése....
Ez is csak 1 tanács, de tán bejön.....
Kérdező,azt írtad,hogy egy "pár alkalom óta" van ez.
A "pár alkalom" lehet akár 2 nap is,ez nem tiszta nekem..
Ha 2 napja nincs kedve hozzád,akkor még ne vidd pszichológushoz,hanem legyél nőiesebb egy kicsit.
értsd meg, hiába akarsz te segíteni magatokon, ha ezt nem te rontottad el.
ezen nem neked kell először is segíteni, hanem a férjednek.
neki tudnia kell az okát, hiszen nem segédmunkás, ha jól gondolom.
de azt is érzem, hogy hiába kérdeznéd meg tőle, neki egyszerűbb a vállát vonogatnia és nem tudni semmit.
figyu.
a kedvesemnek bármikor, egy csóktól is égnek áll a farka, vagy készül a merevedés, ha kacéran nézek rá. egyszóval akkor állítom fel, amikor csak akarom.
előzmény: egyszer mesélte, hogy az exneje berúgott valamelyik barátnőjénél és otthon rávetődött a farkára, de nem tudott mit kezdeni vele, mert ő képtelen volt kívánni azt a nőt, akit amúgy sem kívánt már, benyomva meg pláne nem kellett. csodálkoztam a sztori mesélése közben, hogy hogy képes egy kevés szexet megélt f@sz puha maradni az ilyen intenzív ingerek ellenére is. azt mondta a kedvesem, hogy egyszerűen nem akarta és kész. mondtam neki, hogy velem ilyen úgysem történhet meg, az ő farka rám mindig keményedni fog, ha én úgy akarom.
na és a lényeg: tavasszal kicsit összezörrentünk, valamit mondtam neki ami érzékenyen érintette, rosszul esett neki, és pont aktus indult volna...legalábbis kényeztettem ezzel-azzal, de ugye közben eljárt a szám másképp is...hát olyan hamar lekonyult, mint a vákumot kapott légvár, és aztán hiába szerettem volna, nem tudtam kedvet adni neki. kész, nem akarta, csak a bánatával foglalkozott.
aztán megbeszéltük és 15 perc múlva úgy megrakott, ahogy kell.
szóval a lényeg: a pasasod valamit hordoz magában. önmagát gátolja, ezen te nem tudsz segíteni, ha csak azt nem érzed, hogy te lehetsz az okozója, mármint a sérelmének.
(azt már nem is merem írni, hogy megcsalt, de ne haragudj, azért én erre gondolok. vagy lelkiismeret furdalása van egy egyszerű félrekufirctól, vagy még szerelmes is ráadásul)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!