Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ mitől van? Lehet ellene tenni ( többi lent)
Figyelt kérdés
amikor a barátommal először szexeltünk , akkor hiretelen puncipukiztam, és azóta is minden szexnél ha úgy vagyunk pózba h a fenekem nincs az ágyon akkor is mindig puncipukizok. Mit lehet tenni ezellen? A barátomat nem zavarja,de engem igen2011. jún. 30. 13:38
1/7 anonim válasza:
muszáj más pózban, amúgy nem tudsz mit csinálni
2/7 anonim válasza:
Hát, ha a barátod teljesen kihúzza, majd visszadugja, szerintem ez elkerülhetetlen, mivel ki vagy tágulva és a levegő beszorul... De amúgy nem hiszem, hogy normális ember ezt problémaként fogná fel :)
Próbáld meg összeszorítani a hüvelyed mikor beléd hatol vagy váltsatok pózt.
3/7 anonim válasza:
Egy rendes szűk hüvelybe nem fér levegő. Javaslom a hüvelytornát. Mindkettőtöknek jobb lesz.
34/F
4/7 anonim válasza:
Az utolsónak meg egy kis józan ész hiányzik, meg egy kis 'agytorna'...idióta...miért ne férne...a hüvely fal rugalmas attól még hogy szűk és ki is tágul...eh'
5/7 anonim válasza:
Végy egy lavór vizet:
Dugd be az ujjadat. Húzd ki.
Ott marad a lyuk?
34/F
7/7 anonim válasza:
Ffi
Hahaha, hát csúcsok vagytok, punci mint víz....ezentúl puncival öblítek fogmosás után :):) D.....
Komolyra...szép zene az a punci fing, ne zavarjon, azt igazolja, hogy a partnered igen aktív volt magas frekvencián!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!