Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval vagy lánnyal, akinek gerincferdülése van?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 13:35
1/9 anonim válasza:
Ha valakibe beleszeretek akkor ott számomra nincsenek határok.
És végképp nem a környezetemnek akarok megfelelni tehát kérdésedre a válaszom :IGEN!
22/F
2/9 anonim válasza:
Ha látványosan deformált a testtartása akkor biztos nem. Nem hiszem, hogy vonzónak tudnám találni.
3/9 anonim válasza:
jo hulye kerdes. gerincferdulesem van nekem is. meg sincs fura testallasom es nem is latszik h az van... es megis van baratom
4/9 Timpike válasza:
én igen, arról nem tehet valaki hogy gerinc ferdülése van.
nem a külső a lényeg ha szeretünk valakit a belső értékek számítanak, s el árulom a gerinc ferdülés nem mindenkinél látványos gerinc tornával és megfelelő tartással kezelhető, nekem is az van és nem látszik!!
23/L
5/9 Dottorre válasza:
Nekem is van, plusz még egyéb más gericelváltozásom is. Mégis volt jópár barátnőm... És most is van egy csodálatos párom. Eddig talán 1 volt aki mondogatta, hogy miért nem húzom ki magam, stb. a többi tizensokat egyatalán nem is zavarta.
6/9 anonim válasza:
nem fertőző betegség az! amúgy is, kezelhető. léteznek merevítős mellények, és végül műtéteket is tudnak csinálni, ha annyira zavar a kinézet. Bár nem tudom hogy a kérdező maga a gerincfersüléses személy, vagy az aki kiszemelt egy iylen embert , de a válasz egyértelműen IGEN!
7/9 anonim válasza:
Nekem is van, és sajnos látszik is eléggé. :( De tornázom, úgy öltözöm, stb,hogy ne legyen zavaró. Sok barátom volt, most már van családom is, és még mindig akad, aki flörtölne velem. Szerintem ez önmagában nem lehet akadály.
8/9 anonim válasza:
A személyiség a döntő nem a testi adottság! Ha az megfog nincs az a ferdület mely eltántorítana...s tudod minden zsák...
9/9 anonim válasza:
JÓHOGY IGEN, ez kb olyan mintha az egyik körmöd nagyobb lenne a másiknál :D Nah és?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!