Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Járnátok olyan fiúval vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan fiúval vagy lánnyal, akinek gerincferdülése van?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakibe beleszeretek akkor ott számomra nincsenek határok.

És végképp nem a környezetemnek akarok megfelelni tehát kérdésedre a válaszom :IGEN!

22/F

2011. jún. 30. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Ha látványosan deformált a testtartása akkor biztos nem. Nem hiszem, hogy vonzónak tudnám találni.
2011. jún. 30. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
jo hulye kerdes. gerincferdulesem van nekem is. meg sincs fura testallasom es nem is latszik h az van... es megis van baratom
2011. jún. 30. 13:45
 4/9 Timpike ***** válasza:

én igen, arról nem tehet valaki hogy gerinc ferdülése van.

nem a külső a lényeg ha szeretünk valakit a belső értékek számítanak, s el árulom a gerinc ferdülés nem mindenkinél látványos gerinc tornával és megfelelő tartással kezelhető, nekem is az van és nem látszik!!

23/L

2011. jún. 30. 13:47
 5/9 Dottorre ***** válasza:
Nekem is van, plusz még egyéb más gericelváltozásom is. Mégis volt jópár barátnőm... És most is van egy csodálatos párom. Eddig talán 1 volt aki mondogatta, hogy miért nem húzom ki magam, stb. a többi tizensokat egyatalán nem is zavarta.
2011. jún. 30. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
nem fertőző betegség az! amúgy is, kezelhető. léteznek merevítős mellények, és végül műtéteket is tudnak csinálni, ha annyira zavar a kinézet. Bár nem tudom hogy a kérdező maga a gerincfersüléses személy, vagy az aki kiszemelt egy iylen embert , de a válasz egyértelműen IGEN!
2011. jún. 30. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van, és sajnos látszik is eléggé. :( De tornázom, úgy öltözöm, stb,hogy ne legyen zavaró. Sok barátom volt, most már van családom is, és még mindig akad, aki flörtölne velem. Szerintem ez önmagában nem lehet akadály.
2011. jún. 30. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
A személyiség a döntő nem a testi adottság! Ha az megfog nincs az a ferdület mely eltántorítana...s tudod minden zsák...
2011. jún. 30. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:
JÓHOGY IGEN, ez kb olyan mintha az egyik körmöd nagyobb lenne a másiknál :D Nah és?
2011. júl. 1. 00:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!