Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyenkor be tudtok nedvesedni?
Figyelt kérdés
tegnap voltam első randin, csók nemvolt, viszont elég sok ölelés, puszi és sok simogatás...én szörnyen élveztem, de ti is ilyenkor ott alul...?2011. jún. 30. 13:12
1/13 anonim válasza:
Ha vonzó a srác, akkor miért ne :)
2/13 anonim válasza:
szűz vagy még? velem akkor volt ilyen, amikor a legelső barátom simogatott, meg megölelt, és azonnal elöntött a forróság. örülj neki :D
3/13 anonim válasza:
Ti hogy a francba bírtátok ki csók nélkül? :O
4/13 anonim válasza:
nekem is csak az első pasimnál volt ilyen :) de könnyen megeshet a csajjal ha érez irántad valamit és tetszel neki
5/13 A kérdező kommentje:
Én már nem vagyok szűz, a lány viszont igen és még nem is csókolózott :)
Hát, nem kell egyből a közepébe vágni :) Majd idővel szombaton:D
2011. jún. 30. 13:17
6/13 anonim válasza:
Neked is a lábad között van az agyad,ha már az első randi után is csak a szex áll a figyelmed középpontjában:S
7/13 A kérdező kommentje:
Persze...csak érdeklődtem :)
meg elég fura volt hogy megöleltem és nekem egyből felállt :S
2011. jún. 30. 13:21
8/13 anonim válasza:
örülj neki! :D ez azt jelenti, hogy működik köztetek a kémia! :)
9/13 anonim válasza:
jaa tudom már..nektek dudált az a rengeteg autós,ugye? XD
10/13 A kérdező kommentje:
Ööö nem vágom milyen duda..
Jah elég jó volt:)
2011. jún. 30. 13:26
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!