Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin meg kell puszilni vagy csókolni a fiút?
16F vagyok, és valahogy mindig azt vártam a lányoktól az 1.-randin hogy majd ad egy arcra puszit, vagy egy szájra puszit vagy csókot...nekem az nem azért jó mert akkor tudom hogy könnyűpréda, nem aza lényeg, hanem nekem az jól esne egyszer...sose volt még..pont hogy a srácok ezt szeretik,hogy ne mindig ők kezdeményeznek...
nem tudom valakinek le esett e: A srác fogja a lánynak a kezét csönd van, és egyszer a lány oda fordul a sráchoz, a srác a szemébe néz, és oda cuppant a lány egy puszit a srác elpirul és örül ...
nekem mindig ilyen volt..lehet ezt álomvilágnak, vagy rózsaszín kerteknek nevezni...de nekem mindig ez volt az "álmom" ... kinek hogy...asszem egyszer megtörtént..6.ban... de az nem szerelem volt...csak ilyen szerelem barátság közötti állapot...
és ha te szereted srácot, akkor nyugodtan adj neki puszit, jól fog esni neki...de ez a korodtól is függ...
ha tini vagy(13-16) akkor ezt a helyedben így tenném..
hát szerintem nem kellenek ide szabályok és hasonló dolgok.
Én is hagytam az első randin a csókot , a 3.-on már le is fekudtunk és már 3 éve együtt vagyunk :)
Nincsenek írott szabályok sem pedig sablonok.
Ha őszintén nagyon jól érezted magad vele, akkor adhatsz egy puszit nyugodtan, de csak ha úgy érzed hogy ezt akarod tenni. Nincsen semmiféle kényszer.
Szerintem ne legyen csók első randin, maximum ha látod rajta, hogy nagyon szeretné, és te is kívánod!
Ennyi erővel bárkivel csókolózhatnál. Én az első csóktól "számítom" járásnak a kapcsolatot.
Szóval csak okosan!
F22
Kérdező, amúgy a korodat elárulnád..?
Még annyi kiegészítést tennék előbbi hsz-emhez, hogy ha már régebbről ismerted (akár virtuálisan is) vagy egyéb miatt speciáli... sstéma, akkor mehet a csók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!