Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pici, vékony csajnak nagy és husis puncija van? Vagy egy egyénfüggű?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nemrég vesztettük el együtt és kicsit meglepődtem jó értelemben mikor megláttam hogy a magasság és alkatához képest nem kicsi és elég husis puncija van,ez csak véletlen vagy az ilyen alkatú lányoknak ilyen általában?Az előjáték elég hosszú volt min 30 perces mikor én kedveskedtem neki így annyira kitágult és nedves volt hogy 3 ujjam is lazán befért amin meglepődtem jó értelemben főleg hogy akkor még szűz volt,miután felhúztuk nekem a gumit szépen elkezdtem betolni a puncijába és elég lazán befértem szinte tövig pedig 18,5 cm hosszú és 5 cm vastag és csak egy kicsit fájt neki meg a vérzés se volt sok...ez csak a genetikának köszönhető hogy ilyen lazán ment minden vagy a hosszú előjáték is sokat számított?2011. jún. 30. 11:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindkettő. Szerencsétek volt.
2/4 anonim válasza:
Egyértelműen nagy szerepe volt az előjátéknak.
Ez a "3 ujj befért" elég érdekes, én több, mint 10 éve élek nemi életet, de a 3 ujj így is fájna.
Amúgy csak szólok, mert olvastam már itt ilyet mástól - nem az a lényeg, hogy mit és mennyit dugsz be a csajnak, hanem hogy okozol-e neki orgazmust.
Azaz: az még semmit nem jelent, hogy könnyen betoltad neki, majd akkor dicsekedj, ha ki is elégítetted :P
Egyébként hülyeség az ilyen általánosítás, ez kb. olyan szintű, mint hogy a magas, vékony pasiknak biztos nagy farkuk van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!