Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit szóltok ahhoz, hogy a barátotok arról mesél, hogy anno hányszor maszturbált?
Irritál vagy érdekel?
Egyébként jó vagy rossz dolog?
Én kb. lesz.arnám:D Felőlem mesélhet róla, bár szerintem ennek semmi jelentősége.
19/L
Azért hívják ÖNkielégítésnek, mert magánügy.
Természetes dolog, nem ciki, vagy ilyesmi - de nem kell másokkal megosztani (pláne nem részletezve), mert csak az illetőre tartozik.
Én megkérdeztem tőle :D Azért, mert szexelni sincs minden nap kedve, és eleinte furcsának tartottam ezt... Aztán megszoktam, hogy neki nincs nagy "étvágya".
Igazából mindent elmeséltünk egymásnak a "múltunkból", azt is tudom, milyen gyakran szexeltek az előző barátnőjével, hol, és milyen pózokban... :D Különösebben nem zavar, ha ilyenekről beszél, mert tudom, hogy velem mennyivel jobban élvezi az egészet, és mióta van lehetőségünk rendszeresen szexelni, azóta maszturbálni se szokott.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!