Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti mit szóltok ahhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti mit szóltok ahhoz, hogy a barátotok arról mesél, hogy anno hányszor maszturbált?

Figyelt kérdés

Irritál vagy érdekel?

Egyébként jó vagy rossz dolog?

2011. jún. 30. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem inkább irritálna, mint érdekelne.
2011. jún. 30. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Én kb. lesz.arnám:D Felőlem mesélhet róla, bár szerintem ennek semmi jelentősége.

19/L

2011. jún. 30. 11:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Hányszor?Ő meg tudta számolni?Le a kalappal.22/F
2011. jún. 30. 11:31
 4/12 napietus ***** válasza:
engem irritálna, ilyesmiről nem szokás beszélni.
2011. jún. 30. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért hívják ÖNkielégítésnek, mert magánügy.

Természetes dolog, nem ciki, vagy ilyesmi - de nem kell másokkal megosztani (pláne nem részletezve), mert csak az illetőre tartozik.

2011. jún. 30. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem tőle :D Azért, mert szexelni sincs minden nap kedve, és eleinte furcsának tartottam ezt... Aztán megszoktam, hogy neki nincs nagy "étvágya".

Igazából mindent elmeséltünk egymásnak a "múltunkból", azt is tudom, milyen gyakran szexeltek az előző barátnőjével, hol, és milyen pózokban... :D Különösebben nem zavar, ha ilyenekről beszél, mert tudom, hogy velem mennyivel jobban élvezi az egészet, és mióta van lehetőségünk rendszeresen szexelni, azóta maszturbálni se szokott.

20/L

2011. jún. 30. 11:58
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
mi amikor beszélgetünk, hogy milyen napunk volt, gyakran beleszövi a mondókájába hogy hányszor verte ki aznap, mi kb olyan természetességgel beszélünk erről mintha azt mondaná hogy elment a boltba, én meg visszakérdeznék, hogy tényleg, mit vettél?
2011. jún. 30. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
lesz@arnám
2011. jún. 30. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Különösebben engem sem irritál..ez 1 természetes dolog, ha elmondja meghallgatom, de ha nem mondja nem kérdezek rá. Mondjuk volt már rá példa, hogy megkérdeztem h : mit csináltál ma? és a válasza: ettem, masztiztam, fürödtem, takarítottam. :D Ez is hozzá tartozik :)
2011. jún. 30. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
én rá is kérdeztem a barátomnál . :D elhülyültükk :Dengem nemzavar. :D
2011. jún. 30. 15:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!