Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok csak akkor kívánják a szexet, ha szerelmesek?
Ez hülyeség! Sokszor kívántam a szexet, ha nem voltam szerelmes akkor is. Az más kérdés, hogy ÉN nem feküdnék le olyan emberrel, akibe nem vagyok szerelmes, de ez ÉN vagyok még egyszer hozzáteszem.
A maszturbálás???? :D kábé olyan 10 éves korom óta maszturbálok, de ... semmi köze ahhoz, hogy szerelmes vagyok-e vagy sem. Ha szerelmes vagyok és van párom, akkor nem szoktam maszturbálni mondjuk.
Amíg nem volt partnerem, masztiztam, de nem a szexet kívántam, hanem az orgazmust. Nem képzeltem el senkivel a szexet, vagy ilyesmi...
Mióta van párom, akibe fülig szerelmes vagyok, azóta Vele folyton szeretkeznék, bármikor neki tudnék esni... Őt nagyon kívánom. Viszont mióta együtt vagyunk (3,5 éve) nem nagyon szoktam masztizni, mert nem a kielégülést kívánom, hanem a szerelemteljes szeretkezést Vele (sajnos elmenni nem sikerült eddig hüvelyi úton, csak ha a barátom külön kielégít orálisan).
Én képtelen lennék megcsókolni is egy olyan fiút, akibe nem vagyok szerelmes (nem is tettem soha), biztos vagyok benne, hogy nem tudnék szexelni valakivel, akit nem szeretek, nem is kívánnám. Számomra a szeretkezés a szerelemről szól.
20/L
más az hogy kívánod a szexet meg más hogy meg is teszed
ha nem szerelmes egy nő attól még lehetnek vágyai, kívánhatja a szexet és ha nincs más akkor maszturbál, viszont sok nő nem fekszik le úgy egy férfival hogy nem szerelmes belé
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!