Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a lányok csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a lányok csak akkor kívánják a szexet, ha szerelmesek?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nekik nem megy, csak szerelmesen. Akkor a maszturbálás is csak úgy megy?
2011. jún. 30. 11:26
 1/8 Kingaa1 ***** válasza:
a maszturbalas nem szex... es a normalisabbja igen, csak akkor kivanja, en peldaul meg nem maszturbaltam, viszont van aki kielegitse a vagyaim, es ot mindennel jobban szeretem, de elotte is voltam szerelmes de nem maszturbaltam
2011. jún. 30. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő,nekem ment.
2011. jún. 30. 11:28
 3/8 B.angel ***** válasza:

Ez hülyeség! Sokszor kívántam a szexet, ha nem voltam szerelmes akkor is. Az más kérdés, hogy ÉN nem feküdnék le olyan emberrel, akibe nem vagyok szerelmes, de ez ÉN vagyok még egyszer hozzáteszem.

A maszturbálás???? :D kábé olyan 10 éves korom óta maszturbálok, de ... semmi köze ahhoz, hogy szerelmes vagyok-e vagy sem. Ha szerelmes vagyok és van párom, akkor nem szoktam maszturbálni mondjuk.

2011. jún. 30. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Erdekesek az osszefuggesek. Attol hogy nem vagy szerelmes, attol a szexet ugyanugy kivanod, hisz a hormonok dolgoznak:) Nekem ment a szex szerelem nelkul is, de messze nem annyira jo, mintha valakit szeretsz, de neha nekunk noknek is kell ilyen kaland. Bar ez csak az en velemenyem.
2011. jún. 30. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Amíg nem volt partnerem, masztiztam, de nem a szexet kívántam, hanem az orgazmust. Nem képzeltem el senkivel a szexet, vagy ilyesmi...

Mióta van párom, akibe fülig szerelmes vagyok, azóta Vele folyton szeretkeznék, bármikor neki tudnék esni... Őt nagyon kívánom. Viszont mióta együtt vagyunk (3,5 éve) nem nagyon szoktam masztizni, mert nem a kielégülést kívánom, hanem a szerelemteljes szeretkezést Vele (sajnos elmenni nem sikerült eddig hüvelyi úton, csak ha a barátom külön kielégít orálisan).

Én képtelen lennék megcsókolni is egy olyan fiút, akibe nem vagyok szerelmes (nem is tettem soha), biztos vagyok benne, hogy nem tudnék szexelni valakivel, akit nem szeretek, nem is kívánnám. Számomra a szeretkezés a szerelemről szól.

20/L

2011. jún. 30. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:

más az hogy kívánod a szexet meg más hogy meg is teszed

ha nem szerelmes egy nő attól még lehetnek vágyai, kívánhatja a szexet és ha nincs más akkor maszturbál, viszont sok nő nem fekszik le úgy egy férfival hogy nem szerelmes belé

2011. jún. 30. 12:20
 7/8 Alexxxxxa ***** válasza:
nem.. már 8hónapja nem szexeltem.. és néha van úgy, hogy a fejemre tudnék állni annyira hiányzik de ennek ellenére van bennem tartás..
2011. jún. 30. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
ez hülyeség.:'DDDD
2011. jún. 30. 15:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!