Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmennétek egy swinger klubba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek egy swinger klubba?

Figyelt kérdés
Esetleg járt már valaki ilyen helyen és ha igen tudna írni a tapasztalatairól?
2011. jún. 30. 10:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Elnézést a tudatlanságomért, de leírnád, hogy mi ez?
2011. jún. 30. 10:33
 2/17 anonim ***** válasza:

IstenFerfi válasza:

swinger klubb:elmegy néhány pár majd párt cserélnek és a szrt is kikefélik a másik párjából

2011. jún. 30. 10:38
 3/17 anonim ***** válasza:
Nézelődni elmennék 1X,de dugni nem szeretnék idegenekkel.
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen,elmennék! Egy időben tervbe is volt az akkori barátommal de nem jött össze:( Vidéki vagyok és nem mertünk csak úgy a semmibe egy ilyen kalandért felmenni Pestre.:) A mai napig sajnálom. Amúgy mi neten kerestünk róla infókat.
 5/17 bix ***** válasza:

olyan hely ahol vagy viszel magaddal anyagot és bedobod a közösbe, vagy a közösből mazsolázgatsz. kb ilyen dugj bárkivel kategóriájú helyek.

persze csak a filmekben van tele toppos csajokkal, haver egyszer pesten elment egy ilyenre, vagy fizetős (örömlányok) voltak akik rondák voltak, vagy olyanok akiket bottal se piszkált volna meg.

6/17 anonim ***** válasza:

IstenFerfi válasza:

én nem voltam ,de csaj ismerősöm mesélt róla.

egyszer ki kellene próbálni biztos vicces lehet az ő leirása alapján.

2011. jún. 30. 10:39
 7/17 anonim ***** válasza:
Köszi IstenFerfi :)
2011. jún. 30. 10:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

IstenFerfi válasza:

Hát nem igazán arról szól, amit Te írtál ...

"A swinger partikon az emberek szórakoznak, táncolnak, ismerkednek, aztán ha kedvük tartja, szexelnek."

Nem arról szól, hogy akik ott vannak, azok feltétlen bárkivel az ott lévők közül szexelnek, nem feltétlen párcseréről szól. Vannak akik a párjukkal szexelnek, akár félrevonulva, akár a többiek előtt, vannak akik szimpatikusak egymásnak és 3-4 és több fős csoportokat alkotnak. Vannak akik egy szimpatikus partnerrel ismerkednek meg és kettesben félrevonulnak.

Ezek a rendezvények nem arról szólnak, hogy aki oda bemegy az össze-vissza kefél/kefélik. Nagyon is kulturált és szabályozott módon történnek az ismerkedések.

Egyébként vannak vidéken is klubok, már egyre több helyen!

2011. jún. 30. 10:58
 9/17 anonim ***** válasza:

IstenFerfi válasza:

hát lehet h tévedek. én az alapján mondtam amit nekem mesélt a csaj ismerősöm. lehet h az kicsit más volt mint a hivatalos swinger klubbok mert ott elő került némi drog is.

2011. jún. 30. 11:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg eléggé más volt, mert egy ilyen klubban max. a szalonspicc van megengedve, utána penderülsz ki. A haver csajod a közelében sem volt swingernek, max. egy gruppen partiba csöppent bele.

A swinger egy kulturált szexuális "játék/hobbi/szórakozás".

2011. jún. 30. 11:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!