Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előjött megint a komplexusom! Mit tegyek? A többi lent!
"Kimutatta a foga fehérjét"
Büdös bunkóparaszt. Lényegében csak megjátszotta az érzékenységet talán.
Veled meg semmi gond nincsen, csak talán erre most ráéreztél.
Lehet, hogy nem is a komplexusod újult ki, mert azon már túlléptél.
Lehet, hogy egyszerűen már nem tudod ezt a bunkót úgy elfogadni, ahogyan "azelőtt".
Ebben nincs is semmi meglepő. Ez másnak is gondot okozna.
Mindenkinek vannak sz.ar pillanatai és olyat mond amivel bántani akar. A baratod pontosan tudta, hogy mivel szurhat meg. Ettöl persze egyáltalán nem igaz a dolog csak bántani akart. Ilyenkor nem is az a lényeg, hogy tetszik-e a melled hanem az, hogy megbántson és fájdalmat okozzon.
Az egyetlen amit tehetsz, hogy méltósággal megsértödsz és lesheti, hogy mikor kapja meg azokat a ciciket.
Végy eröt magadon és sminkeld ki magad bombázóvá. De ne kapjon meg. Ilyennek akar látni? OK itt vagy, de csak láthat és nem érinthet. Majd akkor kap újra meg ha azt szereti amelyik az övé volt. Ez a kifestett nö nem az övé és kész!
Mi férfiak mindig azt akarjuk amit nem kaphatunk meg és amit kapunk azt nem értékeljük. A meg nem szerezhetö nö teste a vilag leggyönyörübb alkotása.
hát ez durva :O nekem ilyeneket mondana a pasim vagy pofán basznám , vagy nem szólnék hozzá addig amíg nem látom rajta h tényleg őszintén megbánta , esetleg én is olyanokat mondanék neki amivel nagyon megbántanám.
amugy sztem csak tudta hogy ezzel téged megtud bántani. Az emberek azoknak okozzák a legnagyobb fájdalmat akit szeretnek :):S
hát én nem tudom. bántani akart, de aki a vita hevében ennyire szíven szúrja a szerelmét, az egy szar alak, ráadásul gyerek. beszéld meg vele, hogy tényleg így gondolja-e. keressetek megoldást, ha úgy érzed, hogy megéri. azért 1 évet nem kell azonnal eldobni, de ez így elég súlyos... főleg hogy 2 hónapja nem is szexeltetek. ez nem zavarja? nem kezdeményez?
egyébként az, hogy hetente egyszer-kétszer felveszel valami szexi fehérneműt és kifested mondjuk csak a szempilládat, az még nem pcsáskodás:)
23N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!