Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex utáni puncipukit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex utáni puncipukit hogyan tudnám kiküszöbölni?

Figyelt kérdés

Gondolom sehogy, de azért hátha tudtok olyan pózt amiben esetleg nem kerül belém annyi levegő.

Sajnos még a barátom előtt is gátlásos vagyok valamennyire, és szörnyen ciki amikor aktus után puncipukizok. Tudom, hogy természetes de én rágörcsölök és emiatt sokszor már szeretkezni sincs kedvem.

2011. jún. 30. 01:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
azt nem tudom, de tetszenek a problémáid
2011. jún. 30. 01:58
 2/13 Dexy ***** válasza:
100%

Én csak a kutyapózban megyek tele levegővel de elég ritkán. Nem tudom mi a logika benne, de partner függő, nem is póz. /szerintem/

Exemmel volt h nevetésbe, fetrengésbe fajult a szex mert hiába "minden napi dolog" tud nagyon vicces lenni.

2011. jún. 30. 01:58
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
velem is elofordult, dehat mit csinaljak.. ha emiatt kinevet, vagy hasonlo, akkor annyit is ér.. :S
2011. jún. 30. 02:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ilyesmin görcsölni, miért lenne ez ciki?

Inkább a gátlásosságodat próbáld oldalni, nem emiatt keress egyéb pózokat :)

2011. jún. 30. 02:22
 5/13 anonim ***** válasza:
a pasikat ez tenyleg nem zavarja? utolso, te pasi vagy?
2011. jún. 30. 02:23
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Puncipuki...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. jún. 30. 02:26
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
In Cannabis Veritas... 5 évesen már az ágyban lenne a helyed. Borzalmas h mennyire szánalmas vagy
2011. jún. 30. 03:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Figyelj,ez tök természetes dolog,nem kell paráznod tőle..:) Hidd el,a fiúd is tudja ezt,sőt,a legtöbb pasi izgatónak is találja. Teljesen természetes,a szexel járó folyamat,nem kell aggódnod miatta.:) Az meg nem baj,ha nevettek egyet.:)
2011. jún. 30. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
punipúúú xD én a helyedbe inkább morzejeleket küldenék vele. :D
2011. jún. 30. 09:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Néhányan elég idióták és gyerekesek vagytok, sajnállak titeket.

A normális válaszokat pedig köszönöm szépen!

2011. jún. 30. 10:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!