Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek izgató a hónalj szex? ( fiuk is irhatnak! )
A férfiakat izgatja ez?
A nőknek milyen érzés?
Gyakori szex az ilyen?
Öm...fúj. Kösz nem.
A kövér lányokra szokták mondani, hogy bárhol lehet rajta p.nát hajtogatni/találni, de hogy normál lányokon is ilyen pontot kelljen keresni. :S
Nem emlékszem pontosan, de olvastam egy újságba, hogy a görögök szeretik. :)
Na mindegy... nem igazán izgat ez a dolog, bár én lány vagyok, de biztos vannak emberek akik erre izgulnak fel. Most ez természetes. Van, aki a lábra gerjed, van, aki egy cipőre, van aki a mellre, és vannak hónaljpártiak. Ha nekik ez tetszik... :)
Gyakorinak nem mondanám. Legalábbis én egy emberrel nem találkoztam még. Ha rábírja valaki venni a másikat egy ilyenre, akkor... a pasinak biztos izgató, hiszen dörzsöli vele a péniszt, tehát..
hát ha már az ember minden áron valamelyik eredetileg nem arra szolgáló testrészét akarja meghúzni a csajnak akkor ott a láb és a mell meg segg ez eddig oké de hónalj ?XD ilyet még nem bsztam h enyhe képzavarral éljek
19F
Köszönöm a válaszokat, végre kaptam normálisokat is :).
Nekem is furcsa egyébként ez a fajta közösülés, dehàt jol mondta az egyik válaszoló; ízlések, és pofonok
Hát mit ne mondjak, elég fura xDD
Én speciel egy lányt ha elkapok, akkor nem a hónalján kívánom meghágni XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!