Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem lehet felfogni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet felfogni, hogy undorodom az análszex-től?

Figyelt kérdés

Egyszerűen fóbiám van attól, hogy bárki piszkálja a f.nekemet. konkrétan a lyukra gondolok.

volt pasim állandóan erőltetni akarta az anált, a kifejezett tiltásomra.

mindig azzal jött, hogy nem tudom, mennyire jó, de ő szuper benne, és rávesz.

majdnem beledugta az ujját Oda, mire lerúgtam az ágyról. ekkor még neki állt feljebb, pedig ezerszer elmondtam már, hogy oda NE közelítsen.

a haverjaim is azzal jöttek, ők aztán megmutatnák, milyen jó.

engem viszont NEM vonz, mélységes undorom tárgya.

miért jó 1 srácnak, ha sz@ros lesz a pénisze? és nekem, h aranyerem lesz esetleg, v. végbélfekényem, hogy fájna?

mindenben benne vagyok, 3-as szexben is akár, de ebben nem...tényleg olyan nehéz ezt megérteni?

20/L

2011. jún. 30. 00:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez ment. Mondtam neki, hogy OK, de akkor először őt kellene meganalizálni. Azt mondta, hogy legyen. Nagyot élvezett. Azt hittem, hogy ez így rendben lesz, de rászoktunk, hogy bedugom neki az ujjam. Aztán megkértem, hogy tegye meg velem is. Megtette, jó volt. Majd egyszer nem az ujja jött. Óvatos volt és nagyon kellemes.
2011. jún. 30. 00:59
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is volt egy pasim aki erőltetni akarta állandóan, és mivel nem csak ezt, hanem még sokmindent, így véget ért a kapcsolatunk. Amúgy én nem zárkóztam el az análtól gondolatban sose, csak azt utálom, ha valamire kényszeríteni akarnak. A mostani barátommal kipróbáltam, mert én említettem meg neki, és akkor csináltuk, és úgy, ahogy nekem jó volt. Figyelte minden mozdulatom, félpercenként kérdezgette, hogy fáj-e, abbahagyjuk-e. Persze nem akarlak rábeszélni, egyáltalán, ha valaki nem szeretné, akkor ne tegye, ezt nem azért írtam, tényleg. Tényleg maradj ilyen határozott, és ne engedj neki, viszont ha emiatt vannak veszekedések, szerintem nem éri meg tovább folytatni a kapcsolatot, mert akkor valószínűleg nem szeret igazán, ezzel csak magának akar jót, nem neked (hiába is mondja). Egy nőnek az anális szex csak akkor lehet jó, ha ő ugyanúgy akarja, mint a párja, és nem rábeszélni kell nagy nehezen.
2011. jún. 30. 01:56
 13/13 anonim válasza:

Amúgy én sem értem mi lenne a jó ebben az egészben :/

Szerintem eléggé undorító...

2011. júl. 3. 18:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!