Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, van amelyikőtök nem maszturbál? Mért?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 23:45
1/11 anonim válasza:
Én. Azért mert nem tudom mi az. Az valami sport??
2/11 anonim válasza:
Én az utóbbi fél évben nem csináltam, de az utóbbi 4 évben is max 10szer. Azóta van ez így, mióta a barátommal vagyok. Vele olyan csodás a szeretkezés, és annyira isteni, mikor orálisan kielégít, hogy ahhoz képest az semmiség, mikor magamnak csinálom, egyáltalán nem élvezem. És nem is kívánom, mindig csak Őt és a szeretkezést, az általa nyújtott kényeztetést- arra nem vágyom, hogy csak úgy kielégüljek. És ha megkívánom Őt, mikor nincs ott, akkor is hiába nyúlok magamhoz, semmi örömöt nem okoz, mert arra vágyok, hogy Ő érjen hozzám, úgyhogy inkább nem csinálom.
20/L
3/11 anonim válasza:
Én tavaly -egy évig- kb ötször, ha magamhoz nyúltam. Rossz érzés volt emlékezni az exemre (és a szexre vele), úgyhogy a szakítás után egyre inkább apadni kezdett a vágy. Megvoltam önkielégítés nélkül sokáig. Majd beszereztem egy vibrátort, és azóta ismét rákaptam az ízére. :)
4/11 anonim válasza:
ilyen lány nincs:P minimum naponta 1-2X, ha az embernek nincs barátja
5/11 anonim válasza:
van!! én!!! nem kívánom és mindjárt 16 éves vagyok. K1vánom h valaki simogasson kényeztessen meg a szexet is de azt nem h magamhoz nyúljak...ennyi!!!
6/11 anonim válasza:
Van, sosem csinálom, mert nem élvezem. A félreértések elkerülése végett- próbáltam.
7/11 anonim válasza:
Én általában nem maszturbálok mint lány. De olykor megesik hogy májkrémes petrencés ruddal olykor mamival ketten csináljuk. De van olyan amikor valaki betéved akkor már.. XD
8/11 anonim válasza:
Szia, én se maszturbálok, mert nem jó érzés, egyszerűen nem élvezem azt viszont nagyon is ha a barátom kényeztet, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel :)
22 L
9/11 anonim válasza:
nekem nincs rá szügségem de persze volt rá alkalom és jobb ha a párom csinálja
10/11 anonim válasza:
Én nem, egyszer probált a barátom de fájt. És valahogy elment a kedvem tovább próbálkozni. Szűz vagyok. 16/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!