Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok. Honnan tudhatom meg hogy élvezném e az anális szexet? Van valami mód?
Figyelt kérdés
Mmint hogy engemet... értitek...
F
2011. jún. 29. 23:03
1/8 anonim válasza:
uborka, műf.sz. De megjósolom neked, hogy NEM élveznéd. A nők sem vannak oda érte, hát még a pasik...
2/8 anonim válasza:
Ezt majd akkor megtudod, ha eljön az ideje és lesz kivel. Nem tudom, hogy a csajok mennyire élvezik vagy mennyire nem, de a férfiaknak elég jó érzés, mivel ott van a prosztatájuk:)
19/F
3/8 anonim válasza:
Látom 19/F is lehajolt a szappanért ;)
5/8 anonim válasza:
Dehogynem! Élvezik a férfiak is, csak sokan még a kipróbálásig sem merészkednek. A melegeknek is van orgazmusuk, szerinted hogyan, ha nem élvezik? :/
A kérdésedre válaszolva: próbáld meg ujjal izgatni magad, vagy használhatsz vibrátort, répát. Utóbbinál ajánlott az óvszer használata higiéniai okokból.
Síkosítót minden esetben alkalmazz, és lazítsd el magad, mielőtt elkezded!
6/8 anonim válasza:
Ilyen répás ötletet ne adj már szegény gyereknek:)
7/8 anonim válasza:
Hát játssz el az ujjaddal. Aztán ha bejön, akkor valami farokszerűvel, pl partfisnyél. Csak vigyázz, nehogy szálkás legyen, és húzz rá óvszert. Lassan csináld, mert nem megy gyorsan az ilyemsi.
8/8 anonim válasza:
honnan tudhatom meg, h szeretem-e az ananászt? megkóstolom
érted
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!