Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú vagyok. Honnan tudhatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú vagyok. Honnan tudhatom meg hogy élvezném e az anális szexet? Van valami mód?

Figyelt kérdés

Mmint hogy engemet... értitek...

F

2011. jún. 29. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
uborka, műf.sz. De megjósolom neked, hogy NEM élveznéd. A nők sem vannak oda érte, hát még a pasik...
2011. jún. 29. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt majd akkor megtudod, ha eljön az ideje és lesz kivel. Nem tudom, hogy a csajok mennyire élvezik vagy mennyire nem, de a férfiaknak elég jó érzés, mivel ott van a prosztatájuk:)

19/F

2011. jún. 29. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Látom 19/F is lehajolt a szappanért ;)
2011. jún. 29. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:
baj?:)
2011. jún. 29. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Dehogynem! Élvezik a férfiak is, csak sokan még a kipróbálásig sem merészkednek. A melegeknek is van orgazmusuk, szerinted hogyan, ha nem élvezik? :/

A kérdésedre válaszolva: próbáld meg ujjal izgatni magad, vagy használhatsz vibrátort, répát. Utóbbinál ajánlott az óvszer használata higiéniai okokból.

Síkosítót minden esetben alkalmazz, és lazítsd el magad, mielőtt elkezded!

2011. jún. 29. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen répás ötletet ne adj már szegény gyereknek:)
2011. jún. 29. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát játssz el az ujjaddal. Aztán ha bejön, akkor valami farokszerűvel, pl partfisnyél. Csak vigyázz, nehogy szálkás legyen, és húzz rá óvszert. Lassan csináld, mert nem megy gyorsan az ilyemsi.
2011. jún. 30. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:

honnan tudhatom meg, h szeretem-e az ananászt? megkóstolom

érted

2011. jún. 30. 00:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!