Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül elérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül elérni?

Figyelt kérdés

Vagy az is lehet, hogy már elértem? Ha együtt vagyunk párommal hamar felizgulok és lesz egy kisebb orgazmusom..csiklós. aztán utána mint aki kimerült:elmegy a kedvem, kell várni pár percet és akkor ha jó akkor megint összejön egy kicsi org. de én már szeretnék eegy igazit egy nagyot, de nem tudom elérni.mi lehet a baj? a párom ügyes meg szerelmesek vagyunk, de...úgy irigylem, hogy neki sikerül. Más nő is küzd ezzel, hogy nem tud eljutni a teljes orgazmusig?

Másik problémám, meg hogy másfél hónapja nem voltunk együtt a párommal. őt is zavarja szerintem de valahogy mint ha nem kerülne rá alkalom. 3éve vagyunk együtt.. igényes véleményetek?

kösziii!

L/19

2011. jún. 29. 22:41
 1/2 anonim válasza:
100%
Csaknem elég ügyes, ha meg nem kerül rá alkalom lehet máshol keresi a boldogságot.
2011. jún. 29. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Jó sok kérdés

Más is küzd, nagyon sok, állítólag a populáció kb 50%-a.

Nem nem tudok megoldást. Ha tudnék jó lenne.

3 éve? 19éves korotokban? Nem csoda ha "nem kerül rá alkalom", az sem "ha zavarja"

2011. jún. 29. 22:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!