Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nemgond ha kicsi, csak tudd használni! " hogyan tanuljam meg! Jól! Használni?!
Figyelt kérdés
Mindenki aztmondja hogy, nemgond ha kicsi a méret csak tudd használni.és mégis hogyan tudom jól használni?Erre megvannak a módszerek vagy mi? Legyetek szivesek értelmes válaszokat írni. Köszi!2011. jún. 29. 22:37
1/6 morcoska válasza:
én vagyok ilyen hülye hogy nem értem a kérdésedet?
Szivesen segítek de te most fiu v. lány vagy?
2/6 anonim válasza:
Szerintem fiú...
gyakorolj, erre mást nem tudok mondani...
3/6 A kérdező kommentje:
lehet hogy rosszul fogalmaztam meg :-/ (fiu) aza lényeg hogy : hogyan fogok rájonni arra hogy,hogyan kellene jol használnom a péniszem ,mivel kissebb méretrol van szo.
2011. jún. 29. 22:43
4/6 morcoska válasza:
áhh értem.
Hát szerintem erre időben rá fogsz jönni. Ennek ösztönösen kell jönnie. Nincsennek erre kifejezett módszerek. És ne bánkódj hogy kicsi a péniszed ez nem fog meggátolni semmiben.
Ha valamit még mindíg nem értettem meg és nem a kérdésedre válaszoltam írj!
5/6 anonim válasza:
Gyakorolni kell. :D Egyébként nem csak a farkadon van a lényeg, hanem hogy a kezeiddel, száddal hogyan bánsz, mennyire figyelsz a csajra stb. Sokan mondják, hogy ha olvasol erre vonatkozó irományokat, hogy hogyan kell jól kielégíteni egy nőt, akkor az sokat segít. Szóval olvasgass ilyeneket, de ne itt a gyakorin, hanem hitelesebb, megbízhatóbb forrásból.
6/6 anonim válasza:
"Nem a méret a lényeg, hogy ha nem túl kicsi!"
:DDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!