Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a szexuális étvágyad?
Figyelt kérdés
Kor, L/F naponta, hetente kivel mikor mi ???2011. jún. 29. 22:19
1/12 anonim válasza:
Nagyon nagy!
21F, minden nap, lehetőleg minél többet. Akárhol, csak nő legyen, és ne legyen ribi.
2/12 anonim válasza:
Hetente 2-3 napon tudunk találkozni, ekkor 3szor szoktunk naponta szeretkezni. ?/L
3/12 anonim válasza:
általában minden nap, sokszor, néha meg egyáltalán nem, egy-2 hétig
20 l
4/12 anonim válasza:
változó.
van hogy naponta 7szer mert elveszítem a tűrőképességem ,de van h 2-3 napig egyszer sem.
egy ilyen napi 7x után elég fáradt vagyok másnap. főleg mivel elég hosszú idő mire elmegyek
21/f
5/12 anonim válasza:
Nagy. Minden nap többször ha tehetem.
23/L
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül... már kezdtem megijedni.
2011. jún. 29. 22:34
7/12 anonim válasza:
sokszor, sokat, akárkivel:) 25/f
8/12 anonim válasza:
A dolog egyszerű. Minél többször csapom ki annál kisebb:D
18/F
10/12 anonim válasza:
Eléggé nagy, mi minden nap talizunk a barátommal, de csak heti kb. 4szer csináljuk, naponta kétszer
18L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!