Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért utálják azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért utálják azt a fiút, akinek valami bizarr parafíliája van?

Figyelt kérdés
Mintha ő tehetne róla...
2011. jún. 29. 21:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

"valami bizarr parafíliája"

Mármint mire gondolsz? /fiú vagyok :)/

2011. jún. 29. 21:48
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

ennyi erővel miért utálnak agy kvázimodó kinézetú pasit? azsem tehet róla...

nem azon múlik, hogy tehetsz-e róla vagy sem, egyszerűen mindenkinek vannak határai és bizonyos dolgokat már nem képes tolerálni

2011. jún. 29. 21:49
 3/27 A kérdező kommentje:
Jó én meg a puncinyalást nem tolerálom, mégse hívom beteg állatnak aki ezt szereti.
2011. jún. 29. 21:53
 4/27 anonim ***** válasza:
Konkrétan miről van szó?
2011. jún. 29. 22:34
 5/27 anonim ***** válasza:

Azért nem mid1, hogy mi az a parafilia...

pl ha barátom azt mondaná, szeretne egyszer kikötözni, vagy valami szerepjátékba belevinni, szívesen kipróbálnám...de mondjuk ha azt mondaná, hogy nekrofil...na...akkor megszívtam XD

2011. jún. 29. 22:40
 6/27 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy a fogalommal?

parafilia: "A parafília a pszichológiában és a szexológiában olyan rendellenes szexuális viselkedés, amelynek lényege valamely tárgyhoz, speciális szokáshoz, illetve serdülőkorúnál fiatalabb emberekhez való vonzódás szexuális örömforrásként."

Ez utóbb igen gáz és büntetendő, első kettő mindennapos..

Ezen felül a "punci nyalás", mint olyan a partner orális kielégítése, amely teljesen normális és elfogadott a szexuális együttlét során. Mint ahogy egy férfi élvezi, ha egy nő orálisan kielégíti, ez ugyanúgy visszafelé is működik.

Ha neked nem jön be ... sajnálom a barátnőd ...

2011. jún. 29. 22:52
 7/27 anonim ***** válasza:

Nem te vagy, aki babának meg kislánynak öltözött nőkre bukik?

Én nem utálom, csak elfog az undor, ha ilyet látok/hallok.

2011. jún. 29. 22:54
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem pedofíliáról van szó. Egyébként tévedés, hogy büntetik...
2011. jún. 29. 22:54
 9/27 A kérdező kommentje:
Az a szívás, hogy a többség dönti el mi a normális. Ha valaki olyasmit szeret ami a többségnek nem jön be az egyből egy aberrált perverz disznó.
2011. jún. 29. 22:57
 10/27 anonim ***** válasza:

nem utálom. csak nem fogok kapcsolatot létesíteni azzal, aki undorodik tőle, h kinyalja a p.ncimat.

(m één meg imádom, ha nyalják).

fordítva: én sem várom el, hogy egy srác, aki szereti a p.psiszexet, összejöjjön velem, m arra meg én nem vok hajlandó. és én sem tehetek róla, h undorítónak találom.

20/L

2011. jún. 29. 22:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!