Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utálják azt a fiút, akinek valami bizarr parafíliája van?
"valami bizarr parafíliája"
Mármint mire gondolsz? /fiú vagyok :)/
ennyi erővel miért utálnak agy kvázimodó kinézetú pasit? azsem tehet róla...
nem azon múlik, hogy tehetsz-e róla vagy sem, egyszerűen mindenkinek vannak határai és bizonyos dolgokat már nem képes tolerálni
Azért nem mid1, hogy mi az a parafilia...
pl ha barátom azt mondaná, szeretne egyszer kikötözni, vagy valami szerepjátékba belevinni, szívesen kipróbálnám...de mondjuk ha azt mondaná, hogy nekrofil...na...akkor megszívtam XD
Tisztában vagy a fogalommal?
parafilia: "A parafília a pszichológiában és a szexológiában olyan rendellenes szexuális viselkedés, amelynek lényege valamely tárgyhoz, speciális szokáshoz, illetve serdülőkorúnál fiatalabb emberekhez való vonzódás szexuális örömforrásként."
Ez utóbb igen gáz és büntetendő, első kettő mindennapos..
Ezen felül a "punci nyalás", mint olyan a partner orális kielégítése, amely teljesen normális és elfogadott a szexuális együttlét során. Mint ahogy egy férfi élvezi, ha egy nő orálisan kielégíti, ez ugyanúgy visszafelé is működik.
Ha neked nem jön be ... sajnálom a barátnőd ...
Nem te vagy, aki babának meg kislánynak öltözött nőkre bukik?
Én nem utálom, csak elfog az undor, ha ilyet látok/hallok.
nem utálom. csak nem fogok kapcsolatot létesíteni azzal, aki undorodik tőle, h kinyalja a p.ncimat.
(m één meg imádom, ha nyalják).
fordítva: én sem várom el, hogy egy srác, aki szereti a p.psiszexet, összejöjjön velem, m arra meg én nem vok hajlandó. és én sem tehetek róla, h undorítónak találom.
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!