Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 szem tabletta kihagyása után lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap este nem tudtam bevenni a fogamzásgátlómat és szexeltünk a párommal,de nem élvezett belém! 4hónapja szedem a Jangee fogamzásgátlót,és most a 2.hétben vagyok és 12 óra elteltével vettem be a következő szemet.Szerintetek lehet ebből később baj?2011. jún. 29. 21:43
2/4 anonim válasza:
Én pont nemrég jártam hasonlóképp, én mást szedek. Én kb 12 óra és pár perc elteltével vettem be amit elfelejtettem. Felhívtam dokit, mert nagyon aggódtam. Megnyugtatott, hogy nincs baj, ha pótolva lett (és szerencsére pont 2 nap múlva mentem vizsgálatra, úgy, hogy meg is nézett.)
De hozzáteszem én több mint fél éve szedem, gondolom ez is fontos mert ezt nézte doki. Ha teljesen meg akarsz nyugodni a dologgal kapcsolatba akkor hívd fel dokid. De az én tájékoztatóm szerint a 2. hétben ha pótolva van az az adag akkor nem lehetsz terhes.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) én se hagyom annyiban a dolgot,csak az én dokim most épp külföldön van.Ezért tettem fel itt a kérdés:)
2011. jún. 29. 22:35
4/4 anonim válasza:
én nem lennék nyugodt a helyedben, szerintem ameddig nem tudod elérni a dokidat használjatok kiegészítésképp gumit, nehogy véletlen ezen múljon, tudod inkább minthogy baj legyen belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!