Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet, hogy a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy a pasim megváltozott mióta lefeküdtünk?

Figyelt kérdés
17 évesek vagyunk,nemrég feküdtünk le egymással először. És mióta lefeküdtem a pasimmal,azóta örökké a szexet emlegeti,hogy akarja,és szinte mindig ez a téma köztünk. Azelőtt soha nem akarta siettetni,nem is akarta,félt is tőle,most meg...,csak ez a központi téma köztünk. Miért lehet? :S
2011. jún. 29. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mert megérezte az "izét" :) ez teljesen normális , ha valami jó akkor azt sokszor akarja az ember :)
2011. jún. 29. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a fiúk már csak ilyenek. Ez nekik olyan mint lányoknak a csoki... ha megízlelik nem bírnak leállni vele.
2011. jún. 29. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Igaz.:D Jó,csak olyan furcsa,hogy mióta lefeküdtem vele,örökké ezt a témát hozza fel,és örökké szexelni akar. Jó én is nagy étvágyú vagyok(nekem nem ő az első),de azért szeretek csak sétálni,közösen más programokat csinálni is. És ez most furcsa.
2011. jún. 29. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó voltál nagyon és megjött az étvágya:)
2011. jún. 29. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy,köszönöm:):$
2011. jún. 30. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy ennyire évezte hogy folyton csak téged akar. Nem baj ha nem adod meg magad minden alkalommal, állj a sarkadra és mondd meg neki hogy most sétálni mentek vagy fagyizni stb. nálunk is ez volt, mindig csak az ágyban akart lenni :D mostmár beállt egy normális egyensúly, közös programok is vannak meg persze szexelünk is eleget

eleinte én azt csináltam, hogy szex után mikor beszélgettünk mondtam hogy kimozdulhatnánk itthonról egy kicsit, feldobtam ötleteket pizzázás, mozi, koncert stb.. megbeszéltünk hogy oké akkor mondjuk pénteken elmegyünk pizzázni, persze sokszor bepróbálkozott azzal, hogy mi lenne ha inkább itthon maradnánk és összebújnánk, de olyankor nem adtam meg magam és végül még ő mondta hogy tényleg milyen jó volt egy kicsit kimozdulni együtt

te is találj ki programokat, dumáld rá a barátodat és menjetek, de azért ne kínozd sokat csak legyen meg ez a valamit valamiért dolog :)

2011. jún. 30. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!