Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy a pasim megváltozott mióta lefeküdtünk?
Örülj neki, hogy ennyire évezte hogy folyton csak téged akar. Nem baj ha nem adod meg magad minden alkalommal, állj a sarkadra és mondd meg neki hogy most sétálni mentek vagy fagyizni stb. nálunk is ez volt, mindig csak az ágyban akart lenni :D mostmár beállt egy normális egyensúly, közös programok is vannak meg persze szexelünk is eleget
eleinte én azt csináltam, hogy szex után mikor beszélgettünk mondtam hogy kimozdulhatnánk itthonról egy kicsit, feldobtam ötleteket pizzázás, mozi, koncert stb.. megbeszéltünk hogy oké akkor mondjuk pénteken elmegyünk pizzázni, persze sokszor bepróbálkozott azzal, hogy mi lenne ha inkább itthon maradnánk és összebújnánk, de olyankor nem adtam meg magam és végül még ő mondta hogy tényleg milyen jó volt egy kicsit kimozdulni együtt
te is találj ki programokat, dumáld rá a barátodat és menjetek, de azért ne kínozd sokat csak legyen meg ez a valamit valamiért dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!