Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm miatt mindig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miatt mindig a legdrágább óvszert kell vennem, de az utolsó fillérem is rámegy. Vagy a másik lehetőség, hogy alig szexelünk. Lehet itt még tenni valamit?

Figyelt kérdés
Nem bírom ezt megbeszélni vele. Hiába mondom, hogy egy olcsóbb óvszer is lehet éppolyan jó, nem érti.
2011. jún. 29. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Őőő...és ő miért nem fizeti a felét?

Mert szerintem ez lenne az alap. Óvszer vagy fogamzásgátló fele-fele arányban történő fizetése, hiszen mindketten használjátok.

Mondd meg neki, hogy te szívesen megveszed a drágábbat - mert azért szeretne olyat, hogy jobban biztonságban érezze magát(ami nem árt ugye) -, de akkor álljátok felesben, mert elmegy rá az összes lóvéd.

Ha meg ezt nem akarja, akkor kevesebbet szexeljetek.

Vagy szedjen f.gátlót, de akkor is természetesen felesbe.

2011. jún. 29. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Nehéz eset.:S Igen,amúgy régebben én is ilyen voltam,hogy a legdrágábbat vettem,aztán rájöttem,hogy teljesen mindegy,a legdrágább is szakad sajnos.:s Nem tudom,beszélj vele,pedig az lesz a megoldás,vagy pedig keresel olcsóbban,és azt adod. Azt mondod,ez van,ez is ugyanúgy jó.
2011. jún. 29. 21:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudok beszélni vele... egyszer vettem egy kevésbé drágát, és nem volt hajlandó lefeküdni velem. Azt mondta, hogy a szexben a legfontosabb a biztonság (ez amúgy kb. igaz is), amiért mindent meg kell tenni, és ezt a lehető legdrágább óvszerrel tehetjük meg.

Mondom neki: dehát az olcsóbb óvszer is lehet jó! Erre ő: honnan tudod? Kipróbálod, elszakad-e? És ha igen, akkor máris megszívtuk.

Én azt mondtam, hogy ő meg honnan tudja, hogy a drágább kevésbé szakad? Azt mondta, hogy nem tudja, de biztos benne, másrészt mi másért lenne drágább? Az ő biztonsága nem éri meg a kockázatot az olcsóbb gumival.

Hiába magyaráztam, hogy a drágább is lehet kockázatosabb, ha szarabb.

A feles fizetésről: Ő azt mondta, hogy az óvszert fizetni a fiú dolga. A tablettát a lányé. Ha sokallom a pénzt a biztonságára, keressek mást vagy érjem be kevesebb szexszel. És tablettát meg nem szed.

Azért, kevesebb szex, hosszú távon nem jó ötlet, de ez se érdekli.

Már azon gondolkodom, hogy kevesebbet "dugunk", helyette visszatérünk néha a pettinghez...

2011. jún. 29. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Menj fel teszvesz-re ott vannak nagy kiszerelésű márkás óvszerek olcsón. Mi is azokat használtuk, semmi bajuk nem volt.
2011. jún. 29. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg mond meg neki, hogy a márkás azért drága, mert a márkát fizeted meg :D
2011. jún. 29. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

"A feles fizetésről: Ő azt mondta, hogy az óvszert fizetni a fiú dolga. A tablettát a lányé. Ha sokallom a pénzt a biztonságára, keressek mást vagy érjem be kevesebb szexszel. És tablettát meg nem szed."

Én ezen nagyon-nagyon durván kiakadtam volna. De nagyon. (most egy kicsit fel is idegesített ez a gondolkodás:D) Én "szépen" elmagyaráznám neki, hogyan is működik ez a szex dolog. Talán törvényszerű, vagy meg van írva valahol, hogy az óvszert csak a fiú fizeti? De ő persze nem hajlandó gyógyszert szedni(ami érthető), de így is az van, amit ő akar. Nevetséges ez számomra.

Egyébként az meg a legnagyobb baromság, hogy a legdrágább a legbiztonságosabb. Akármit veszel, a márkát fizeted meg, nem a minőséget. Ez kicsit hülyén hangzik, de az, hogy valami iszonyat drága, nem jelenti azt, hogy a legjobb. A borsos ára valaminek azt jelenti leginkább, hogy a tulajdonosoknak és társaiknak volt pénze befektetni a dologba(reklámok, egyebek - marketing). Amit az emberek látnak, és elhiszik, hogy az a legjobb. Manipuláció.

Elég szomorú, hogy így áll hozzá a barátnőd.

Én a helyedben azt csinálnám, hogy vennék egy olcsóbbat(persze azért nem teszkósat:D), és amikor oda kerültök, azt veszed elő. Ha azzal nem akarja, akkor szépen megmondod neki, hogy hát drágám, ez van, ezt kell szeretni, nincs zseton..aztán felöltözöl.

Neked kell okosnak lenned, mert ahogy elnézem, a barátnőd inkább csak önző és nem akar beleadni.

Méghogy a férfiak dolga az óvszer és a nőké a gyógyszer...ezt a baromságot..mintha csak az egyik szexelne, a másik meg nézné...pff.

22L

2011. jún. 29. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Azért az valamennyire igaz, hogy bizonyos határon túl az olcsóság se jó... de én persze nem erre gondolok.

köszi a válaszokat

2011. jún. 29. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért nem használtok mást? Esetleg hüvelygyűrűt?

Nem csak bogyó és gumi van, igaz utóbbi véd a betegségek ellen is. Nem értem miért nem képes felfogni, hogy ha kell a szex akkor adjon bele, főleg ha ilyen igényei vannak. Nem lehet ennyire skót, hogy sajnálja azt a 250-350 Ft-ot a saját érdekében. Hány éves?

Ha szeret ennyi anyagi áldozatot csak megérhetnél neki, vagy inkább a szexmentességet választja? Azzal csak téged fog jobban kínozni.

Mutasd be neki egy példán, hogy milyen önző, mert aki önző az nem igazán szerelmes, mert ha szerelmes lenne akkor azt is figyelembe venné, hogy neked is hogyan lehetne jobb. Ha nem veszi észre magát, akkor komolyabban elgondolkodnék ezen kapcsolat jövőjén.

2011. jún. 29. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
44%

A barátnőd egy hülye önző kis ribanc. Nyűg neki a szex és ezt csak kifogásnak használja, mert reméli hátha elfogy a pénzed és akkor nem tudod megvenni. Baromság, hogy a legdrágább a legjobb.

Gondolom, ha esetleg fogamzásgátlót szedne, akkor elvárná, hogy fizesd a felét, vagy az egészet.

Az ilyenektől jobb rövid távon megszabadulni.

2011. jún. 30. 02:16
 10/10 anonim ***** válasza:

hat jo bunko csajod van. biztos nagyon szeret ha azt mondja h ha nem tetszik neked akkor keress mast, vagy szexeljetek kevesebbet. ezek szerint csak te miattad szexel, neki nem is kell?

en is draga ovszerrel kezdtem, de abba se mertem bele elvezni ugy hogy benne legyek a csajban, ezert az olcsobra valtottam mert ugyis kiveszem amikor erzem h jonni fog.

javasold te is neki ezt a megoldast. az olcsok sem szakadnak ha jol teszed fel oket.

2012. ápr. 17. 20:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!