Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús passzív srác van?
Figyelt kérdés
Vannak olyan meleg passzív srácok, akik amúgy fiúsak? Párjukkal lányosabbak, főleg szexben? Annyira fura, hogy egy alapból heterós srác a szexben olyan mint egy lány...de ilyen van?2011. jún. 29. 20:36
1/4 anonim válasza:
Van, a legtöbb meleg uni, azaz az aktív és a passzív szerepet is szereti. Gyakorlatilag a szexben a passzív fél prosztatájának izgatása történik, ezt több teljesen hetero srác is kedveli. Tehát nem látok összefüggést a fiússág és a melegek nemi orientációja között.
24/F
2/4 A kérdező kommentje:
értem, de én itt most kifejezetten passzív srácról beszéltem, nem uniról... :)
2011. jún. 29. 23:07
3/4 Glam Maarco válasza:
Igen, van :D Pl. én XD
És van olyan lányos fiú, aki full aktív ;)
Csak nyitott szemmel kell járni :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!