Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! 20 fölött ha szűz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 20 fölött ha szűz egy lány az előny, vagy hátrány? Tovább lent.

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, a külsőmmel semmi gondom, sokak szerint jól nézek ki, valaki szerint bombázó vagyok :D csak nem vagyok az a könnyű vérű típus, mint a mostani csajok nagy része. Nem volt még barátom, sosem fiúztam, nem nagyon jártam sehova, otthon ülős típus vagyok most is, de azért érzem, hogy hiányozna egy srác :) a kérdésem csak annyi, hogy ti fiúk mit szólnátok egy ilyen lányhoz? Örülnétek, vagy kicsit megriadnátok, hogy ha másnak nem kellettem eddig, akkor gáz van velem. Vagy nem is az, hogy nem kellettem, hanem csak ennyire "semmit" nem csináltam még az életben. Mások ilyenkor már szinte kiélték magukat.
2011. jún. 29. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Mivel én most már komoly kapcsolatot keresek (akár élettársat), ezért számomra kifejezetten hátrány, mert még nem élted ki magad.

24/F

2011. jún. 29. 20:36
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Hmmm...lényegébe előny, m elég jó gondolataid vannak, de para h ha már nem leszel az akkor más is kellenni fog...
2011. jún. 29. 20:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak én írtam volna, nálam is dettó ugyanez van, csak a nemeket kellene felcserélni. Ha találnék egy olyat, mint te vagy, ő lenne a legnagyobb kincs a világon.
2011. jún. 29. 20:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenképpen előny! Ahogyan előttem írták, te egy igazi kincs vagy!
2011. jún. 29. 20:42
 5/16 A kérdező kommentje:
20:37, 20:42 köszönöm, aranyosak vagytok!
2011. jún. 29. 20:44
 6/16 anonim válasza:
100%
Attól függ milyen szempontból nézed! Lehet hátrány, mivel még nem voltál senkivel, így tapasztalatlan vagy, de mindenképpen előny, mert rengetegen örülnének egy olyan barátnőnek, akinek "Ő"--->Te vagy az első! Én például tisztelettel nézek Rád emiatt, mert ez igen ritka és jó dolog!:D
2011. jún. 29. 20:53
 7/16 anonim válasza:
100%

Nem feltétlenül érzi szükségét mindenki, hogy "kiélje magát" - jelentsen mindenkinek azt amit ez a divatos kifejezés - mert egyszerűen nem olyan típus.

Én is hasonló cipőben járok, mint a kedves kérdező, sosem volt még barátom, és nem éreztem késztetést arra, hogy úgymond "kiéljem magam".

Szerintem ahogy előttem is írták, ez nem baj, biztosan fogsz találni valakit, aki ezt értékelni fogja, aki meg ebből problémát csinál, az nem is érdemel meg, nem igaz? :)

20/L

2011. jún. 29. 20:53
 8/16 mimano ***** válasza:
100%
Én jobb szeretem a tapasztaltabb lányokat.
2011. jún. 29. 20:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egy az egyben rólam írtad. Szerintem tők hátrányba vagyok, és tuti azt gondolná a srác, ha végre össze is tudnék valakivel keveredni, aki tetszik, és én is neki, hogy ha másnak nem kellettem ,akkor neki miért kelljek.

Lehetett volna pasim, nem is egy, de valahogy sosem olyanok találtak meg, akiket én vonzónak találtam volna, vagy fiatalabb volt, és az volt a gond, vagy a stílusát nem bírtam volna hosszú távon elviselni, nem mindig a külső alapján ítéltem. Én is próbálkoztam, volt plátói szerelmem, tetszett is pasi, és most is van, aki nagyon bejön, cakkumpakk. Nem jártam sűsűn bulizni, de ott is ragadtak rám pasik, de nekem nem egy éjszakás kaland kell, pláne nem első alkalommal. Nem tudom mi lehet velem a gond, lehet nem vagyok világszépe, de az alakom nagyon jó, és az arcomba sincs semmi ronda, lehet válogatok, beismerem, de hogy a fenébe kötném össze az életem valakivel, aki nem tetszik... pl ruhát sem veszek fel, ha nem tetszik, vagy parfümöt sem fújok magamra, ha nem ízlik az illata. Lehet nem túl jó hasonlat, de azt hiszem mindenki érti mire gondolok, amúgy szerintem hátrányba vagyok nem is kicsit. Mint az élet minden területén itt is jó néha egy két pofára esés, ebből tanul az ember, valamit nagyon elcsesztem amikor tizenévesen nem kezdtem el bulizni, de ha belegondolok még mindig nem bántam meg.

21/N

2011. jún. 29. 20:54
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

Se előny, se hátrány.A külsőd fog elsősorban számítani, ha jól nézel ki akkor nem fogja érdekelni.Ha meg nem nézel ki jól akkor te magad nem fogod érdekelni:D

Én speciel megértenélek, tudom mit érzel, de ahhoz kell egy külső is....mert csak akkor érezheted azt, amire én gondolok, hogyha tényleg jól nézel ki....kicsit bonyolult, de neked meg kell értened:)

2011. jún. 29. 21:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!