Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek is szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés

Olyan időszak (pár nap vagy hét), hogy nem kivánjátok a szexet és nem is jó? Mert nekem ez olyan furcsa, amúgy semmi baj a párkapcsolatommal, meg a szexel, csak néha jön egy ilyen időszak, hogy nem kivánom (vagyis,h "csak a szemem kivánja" mert közbe akarom én, csak a testem nem :D - nemtom máshogy megfogalmazni).

ilyenkor meg csak mégjobban akarom, szinte erőltetem mert idegesit, hogy most miért nem jó....

Szóval...ez normális? 23/L

2011. jún. 29. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
szoktál maszturbálni?
2011. jún. 29. 19:11
 2/9 A kérdező kommentje:

nem mert napi 1 szex mindig van...

ez miért lényeg amúgy?

2011. jún. 29. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak időszakok,amikor én is így vagyok vele,de nálam ezt általában olyan 1-2 óra.:D Nem tudom,ahány ember,annyiféle igény,nem hiszem,hogy ez gond lenne.:) És ott meg gratula,hogy napi egy szex.:D Abban én is benne lennék a párommal,egy héten általában olyan 2-szer tudunk egymásnál lenni,na de akkor viszont:P Szexmaraton.:D
2011. jún. 29. 20:53
 4/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális, főleg ha naponta szexeltek, egy idő után a tested elfárad anélül, hogy a lelked észrevenné. Forditsatok nagyobb hangsúlyt a pettingre, kérd a párodat (vagy vezesd rá) hogy most ő kényeztessen téged...minél jobban elhuzódik a petting annál jobban felizgulsz :))
2011. júl. 1. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem sosincs ilyen. Egy héten 2-3szor van alkalmunk szeretkezni, de ha előfordul, hogy minden nap, akkor én minden nap rámászok a barátomra, akár naponta többször is. Sajnos nálunk neki nincs nagy étvágya, így olyankor is csak 2naponta van szex. Nagyon kívánom mindig, akkor is, ha elmegyünk bulizni, és hajnali 5kor érünk haza hullafáradtan. Nem bírok betelni Vele... Szeptemberben költözünk össze, remélem összecsiszolódunk, és nem lesz folyton veszekedés belőle, hogy én naponta többször is csinálnám, Ő viszont 2-3 naponta. :)

Amúgy 3,5 éve vagyunk együtt.

20/L

2011. júl. 1. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
én a szexet mindig kívánom,amikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni,féltünk,hogy ez majd befolyásolja,de egyáltalán nem.de teljesen jó amúgy,ha a napi 1 szex megvan és jól is esik.ha meg nem esik jól,akkor nem kell szexelni,a férfi is megérti.van amikor a férfinak is jól esik csak összebújni!20/l
2011. júl. 1. 15:08
 7/9 Cseszernye ***** válasza:
Nálam is van ilyen időszak..egy egy nap mikor a párom belekezdene akár hazafelé már a kocsiba és valahogy nem akarok eljutni a szexig és nem azért mert nem jó vagy nem élezem, mert odáig vagyok érte de néha kell pihenő...vagy egyszerűen arra vágyom h csak összebujjunk...ebbe semmi természetellenes nincs, a nők sokkal inkább kényesek ebben a kérdésben szerintem. úgyhogy ne aggódj, ha a napi szex megvan akkor lehet az a gond...megszokja és érzéketlenebbé teszi a tested egy idő után , hiába kívánod nem lesz a várva várt érzés ha nem vagy eléggé felizgulva..
2011. júl. 1. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem is van pihi idő

21/l

(de szívesen lennék szexéhes cica, mert akkor összepasszolnánk a barátommal)

2011. júl. 1. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
Mi meg már annyira sexelünk, hogy fel sem öltözünk, sem az utcán, sem máshol, a nap minden percében csak dugás van alkonyattól pirkadatig...
2011. júl. 1. 16:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!