Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy szűz lánnyal az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy szűz lánnyal az ágyban?

Figyelt kérdés

Hali!

Megismerkedtem egy lánnyal, aki egy igazi kincs, egyszerűen tökéletes, csodálom, hogy még senki nem rontotta meg, mint a lányok 99%-át:D Viszont szűz, és ha majd a szexre kerülne a sor, szeretnék rá figyelni, hogy neki is jó legyen. Ehhez kérnél tippeket, mi kell ahhoz, hogy ne fájjon neki annyira és ő is élvezni tudja az együttlétet? Komolyan kedvelem, és szeretném boldoggá tenni.

22/f

2011. jún. 29. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát én úgy tudom lánytól függ mármint van olyan akinek nagyon fáj de van olyan akinek alig vérzik és nem is érzi :D majd ő biztos mondani fogja hogy ovatosan mer fáj neki
2011. jún. 29. 19:07
 2/4 anonim válasza:
100%

az előjáték fontos, simogasd, csókold, öleld át, szép lassan térj rá a lényegre, figyeld a reakcióit.

rendes tőled, hogy figyelsz rá, még több ilyen pasit a világra!

2011. jún. 29. 19:13
 3/4 anonim válasza:
100%
A sok elojáték a fontos. Min. 20 perc elojáték. Sikosított gumit használj, esetleg vegyél kulon sikosítót. Éreztesd vele a szerelmedet. És komunikáljatok sex kozben. Ja és legyen jó, ellazuld, vidám hangulat.
2011. jún. 29. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
hahhahahha, tényleg elhiszed h még szüz?
2011. jún. 30. 12:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!