Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/L Ugye nincs köze hozzá?
Figyelt kérdés
Ujjazni szoktam vagy csiklóm izgatni. Még nem jötr meg a menstruáció. Nem lehet h azért nem jött még meg mert masztizok? Plz normális választ..2011. jún. 29. 17:51
1/11 anonim válasza:
Jajj, dehogy van köze hozzá, ne aggódj.
2/11 anonim válasza:
ne aggódj. 13 évesen nem rendszeres. attól,hogy magadnak csinálod nem lehet bajod(normális körülmények között)
3/11 anonim válasza:
ha most egy gonosz pedofil lennék, azt mondanám:
netes nőgyógyász vagyok, mutasd meg nekem webkamerán, hogy szoktad csinálni!!!
de mivel nem vagyok az, nem mondhatok semmit.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat most igazán megkönnyebültem : )
2011. jún. 29. 17:58
6/11 anonim válasza:
biológia könyvet kinyitni, esetleg guglizni bűn?
ja hogy még olvasni sem tudsz:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
7/11 anonim válasza:
18:34
13 évesen hol tanulna biológiát?
AZ a 18as baromság meg akkora hülyeség. 11 éveseket is szoktam látni, sőt az átlag életkor itt 10-18 év közé tehető...
8/11 A kérdező kommentje:
18:34 szerintem 26 évesek nem jönnek ilyen problémákkal...és értelmes választ kértem nem szánalmas.
2011. jún. 30. 13:59
9/11 A kérdező kommentje:
*szánalmast
2011. jún. 30. 13:59
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg pont hogy 26 évesek jöhetnek ide problémával mivel ez a SZEXUALITÁS TÉMAKÖR, és lehet nem is szóltam volna ha az egészség témakörbe rakod. Tudod én meg normális kérdésekre szeretek válaszolni, nem szánalmasokra...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!