Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb/Legmegbízhatóbb óvszer?
A Durex az nem jó, mert kitalálták ezt az idióta Easy-on formát, ami miatt csúszkál. És kicsit büdös is, kibontod, és az egész hálószobát átjárja ilyen vegyszer szag. Mindenki annyira isteníti a Durexet, hogy az már röhej, közben pedig nem egy olyan jó óvszermárka. Azért kerül ilyen sokba, mert elképesztő pénzeket költ a cég reklámra.
Én 100%-osan lifestyles párti vagyok, minden szempontból tökéletes óvszereket gyártanak, és nincsenek elszállva maguktól mint a Durexék.
Szerintem ez a szakadás dolog egyénenként változó, méret és módszer függő. Nekünk a Durex kicsi volt, ezért kényelmetlen
A Masculan is kicsi, ezért többször szétszakadt (igen, szét, nem el...)
Most Lifesylest használunk és elégedettek vagyunk vele.
Azt, hogy melyik megbízható, nem tudom, természetesen elvileg mind az, hiszen tesztelve voltak.
De elsősorban úgyis az számít, hogy melyik a megfeleő méret, legalábbis én ezt tapasztaltam.
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!