Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám rávenni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám rávenni a barátomat, hogy gyakrabban szexeljünk?

Figyelt kérdés
Ő 30 én 19 vagyok, nagyon szeretjük egymást, minden rendben a kapcsolatunkkal, néha vannak veszekedések, de csak apróságok miatt. Az egyetlen gondom, hogy szerintem neki nincs olyan nagy igénye a szexre, mint nekem. 10 hónapja vagyunk együtt, először még inkább forditva volt, mert vele vesztettem el a szüzességem, de most már többször megkívánom..egy héten 1-2szer szexelünk, igaz, sokszor nincs is hova menni.. 1 hete volt egy kisebb balesete és eltört az egyik karja és a lába, így meg aztán 1 hónapig tuti nem lesz semmi..:S néha már el vagyok keseredve, hiszen a barátnőim folyton mondják milyen gyakran tudnak együtt lenni a barátjukkal, nekem meg be kell érnem heti 1-2vel..mit tegyek, hogy felizgassam jobban?
2011. jún. 29. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elöbb szerencsétlen épüljön fel temeg istápoljad+legyél melette,most volt 1 komoly balesete,te meg azon vagy kiakadva ,hogy tudnád jobban rá venni a szexre nem gondolod ,hogy ez 1 picit önző?!
2011. jún. 29. 16:22
 2/4 gratis30 ***** válasza:
Kedves előttem szóló! Miért ne lehetne megoldani ilyenkor is a szexet? Kedves kérdező neked meg ajánlom, hogy dobjad fel a szexuális életeteket pár darab fehérneművel, saját ötletekkel, h ogy hogyan tudsz nem mindennapos szexet összehozni. Egy tapasztalatlan csajnál kevés rosszabb dolog nincs. Jelen esetben a párod nem hiszem, hogy nagyon elemében lenne, hogy rávezessen dolgokra ezért fejlesszed magadat. Barinők biztos adnak tippeket, és mondjuk én sem szoktam ellenkezni amikor a párom előáll valami újdonsággal amit mondjuk a neten lesett el. Persze mindezt a józan ész keretein belül. Sok sikert!
2011. jún. 29. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:
én istápolnám, segitenék, de nem enged magához közel, mert fél, hogy ilyen állapotban kiábrándulnék belőle :S
2011. jún. 29. 16:40
 4/4 Mirrianna válasza:
Először is mondani lehet bármit lehet hogy a barátnőid igazából fele annyit sem szexelnek mint amennyit mondják..meg különbenis mással ne foglalkozz. Én azt mondom hogy amég úgyis ágyhoz van kötve úgy sem tud mást csinálni...:D(de azért óvatosan)Próbáld meg óvatosan rávezeteni hogy neked kedved lenne hozzá..néha egy szép fehérnemű is csodákra képes:) Ha pedig bevallja hogy neki is fura akkor meg orvos sem ártana elmenni mert néhány betegség okozhat csökkent nemi vágyat
2011. jún. 29. 17:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!