Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az ilyen jellegű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen jellegű szexuális kommunkikéjsön? : D

Figyelt kérdés

Mikor már közel jár a barátnőm ahhoz, hogy elmenjen, sokszor kiabál velem, hogy "keményebben nem tudod, te kis b*zi?" vagy "basszál erősebben, vagy csak ennyi telik tőled?".

Ezek talán a leggyakoribbak, de volt már olyan, hogy arra szólított fel, hogy "szexuáljam rojtosra a nemi szervét"(kissé finomítva :D).

Engem nem zavar, de nagyon durva xD Amúgy meg mindig teljesen jól kijövünk, jól megvagyunk, nagyon ritkán veszekszünk, másfél éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem. :)

Ti is/a barátnőitek is kiabálnak ilyeneket? :D Ha nem, nálatok mi jellemző?

22/F

2011. jún. 29. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
xDD Ez tök jó...Legalább élvez:P
2011. jún. 29. 15:51
 2/13 A kérdező kommentje:
*-k betű a kérdésből. :P :D
2011. jún. 29. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Én ettől csak jobban beindulnék xDD
2011. jún. 29. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
háá ×DDD nagyon beleéli magát, én azért lesnék ha szex közben leb*zizna ×D
2011. jún. 29. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális dolog ... :-D
2011. jún. 29. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
8%
perverzió, és az betegség.
2011. jún. 29. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
28%

Ha engem kis b*zinak hívna valaki, akkora taslit kapna, hogy nem lenne szüksége orgazmusra, úgyis elájulna.

Amúgy vicces a történet.

2011. jún. 29. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:

A perverzió miért betegség? :-O

Illetve ugye a jelentése: elfajulás, elferdülés, nemi eltévelyedés.

Viszont a szexuálpszichológia szerint: "a szexuális viselkedés akkor egészséges (és „normális”), ha örömélményt nyújt és nem ártalmas; a közös szexuális viselkedést pedig megértésen alapuló egyetértés vezérli"

Azaz ha ez nekik jó és nem ártanak maguknak vele, akkor ez normális és nem perverzió :-P

2011. jún. 29. 16:24
 9/13 A kérdező kommentje:

Hűűű, köszönöm a válaszokat! :D

Egyébként a b*zin nem sértődök meg. :D Ilyenkor szinte elvárja azt, hogy visszaválaszoljak valami k*rvát vagy valami szinonimáját. :D

Haverok szerint is beteges, amit csinálunk, de én élvezem, ő is, és ez a lényeg. :D

2011. jún. 29. 16:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát ja, már én is élvezem innen távolról:DDD
2011. jún. 29. 16:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!