Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stadionok buszállomás:D Ma mikor leszáltam egy távolsági buszról, utón a metró felé megállít egy csaj, tudnál adni egy cigit? - nem dohányzom bocs. - és nincs egy százasod már csak annyi kéne a cigire - adtam neki (csak hadjon már)
Figyelt kérdés
- és szex nem érdekel 2000ért? Itt lakok nem messze. én csak nézek ki a fejemből hogy WHAT?! mondom nem kössz. és francia? megkérdeztem tölle: miért csinálod buszra kell vagy mivan? - nem csak néha szoktam havonta egyszer kétszer, most neked komolyan nem ér meg 2000ft egy szexet? - nem:d
A csaj nem nézett ki rosszul, nemis volt cigány, kiis rakta amilye van..
Szerintetek hány cigány ugrott volna rám ha vele megyek?:D
2011. jún. 29. 15:38
3/11 anonim válasza:
az EKG-d vagy ÉKG-d már vízszintesbe lenne.
4/11 anonim válasza:
Na, ezért nem kel megállni senkinek, aki leszólít az utcán. Mikor "új" voltam Bp-en minden nyomorultnak megálltam, meghallgattam, h mit akar, majd mondtam neki, h bocs, de nem tudok segíteni. Mostmár olyan rutinnal kerülgetem a cigányasszonyokat, a csöveseket meg a greenpeace-eseket isa nyugati aluljáróban is :D
5/11 anonim válasza:
szerintem vagy 6 tuti :DDDD
Nem is gondoltam volna, h van olyan pasi aki nem lenne benne ebbe :DDDfőleg, h csak "2000"
:DD
6/11 A kérdező kommentje:
hát biztos van aki beveszi nekik ezt, de szerencsére nem vagyok olyan hülye :D. amugy énse szoktam megállni, de most valamiért mégis:D
2011. jún. 29. 16:37
7/11 anonim válasza:
Pasik vagyunk, de eszünk az van:P
8/11 anonim válasza:
Mért nem kérdezted meg, hogy téged érdekel-e egy magánzárka? Vagy zaklatásért jelentselek fel? Még jó, hogy észnél voltál!
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem szabad megbántani az ilyeneket, csak ha már muszáj, mert annak következményei lesznek, főleg ha van ott még 6 cigány.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!