Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne fájjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne fájjon neki?

Figyelt kérdés
barátom eddig nem hagyta, hogy kipróbáljam rajta a prosztatamasszázst. tnap viszont már engedte h a popóját is kényeztessem a nyelvemmel, meg az ujjaimmal is simiztem neki ott, aztán lassan próbáltam az egyik ujjamat feldugni neki kicsit, de cs kb 1 centire ment be és abba kellett hagynom mert szolt hogy fáj neki. szval szerintetek mit csináljak hogy még jobban ellazuljon és ne fájjon neki? most is próbáltam lassan csinálni és közben a másik kezemmel a heréit meg a kukiját is izgattam. légyszi csak normális válaszokat! előre is köszi:)
2011. jún. 29. 13:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
korotok?
2011. jún. 29. 13:05
 2/23 anonim ***** válasza:
63%

bizots kell ezt csinálnod?

Lehet hogy nem szereti.

Bármi lehet ott ami miatt fáj neki (aranyér, fekély )

2011. jún. 29. 13:09
 3/23 A kérdező kommentje:
én 19 barátom 23
2011. jún. 29. 13:09
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
bszki most ettem:S
2011. jún. 29. 13:12
 5/23 anonim ***** válasza:
75%
Ő is akarja egyáltalán vagy csak te akarod ráerőltetni? Én fiú vagyok és azt a nézetet vallom, h onnan minden csak ki, de semmi be! :) Zavarban is lennék mint az állat ha ott nyalna/ujjazna valaki. :$
2011. jún. 29. 13:13
 6/23 A kérdező kommentje:
hát mikor először emlitettem neki, akk azt mondta h nem akarja mert fájna. most viszont ő irányította oda a kezem, mondjuk én nagyon akarom neki csinálni és ezér is kéne vmi ötlet h mivel tudnám őt még jobban ellazítani, hogy ne fájjon neki.
2011. jún. 29. 13:17
 7/23 Cseszernye ***** válasza:
szerintem ne erőltesd a dolgot... bár lány vagyok de nem gondolom h egy férfi erre vágyik és lehet nagyon szeret és nem akar megakadályozni de ha nagyon nyomasztó neki akár ki is ábrándulhat belőled... szerintem ne játssz ezzel,rengeteg más dolgot élveznek a férfiak..próbáljatok ki inkább valami szexy játékot vagy dobjátok fel extrával a szexet ha különlegességre vágytok, de szerintem egy igazi jó szeretkezésnél nincs jobb..amikor csak egymásról szól minden, és érzed/hallod hogy a másiknak jó... Az fér bele egy jó szexbe amit mindkét fél élvez..ha az egyiknek nehezére esik az nem lesz a másiknak sem olyan jó.
2011. jún. 29. 13:20
 8/23 anonim válasza:
100%

Úúristen!

Tuti, hogy nem szeretné... Ilyet mégis ki szeretne?! :))

2011. jún. 29. 13:43
 9/23 anonim ***** válasza:
36%

Sikositót használsz?Az fontos!Lehet kapni olyat ami pont erre való.Amúgy ha jól csinálod,qrva jó!!!! Tapasztalat.Kitartás,neked se hiszem hogy olyan jó volt az elsö anál.Elöször csak kisujj,aztán lehetnek egyre nagyobb dolgok.Ha jól csinálod,észre se veszi,és kitágul.:)

Lehet bzizni,minden konzervatív hozzászólónak!!

33f

2011. jún. 29. 13:50
 10/23 anonim ***** válasza:
Nagyjából így zajlik le egy átlagos prosztata vizsgálat is az andrológus orvosnál. Se jó, se rossz. Viszont vazelint használ az orvos és érdemes kissé ellazítani a "kijáratot".
2011. jún. 29. 14:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!