Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lehet óvszer nélkül szeretkezni, ha elkezdem a Diane 35 drazsé szedését?
Figyelt kérdés
A fogamzásgátló mellé kaptam egy papírt hogy mit hogyan kell használni, de a lényeg nincs rajta hogy mikor lehet az első szex óvszer nélkül? És tényleg nem lehet cigizni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 29. 12:59
1/15 anonim válasza:
cigizni nem lehet.. és az első levél utan hat.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. jún. 29. 13:55
3/15 anonim válasza:
Én is szedtem Diane 35-öt,de nekem a nőgyógyászom azt mondta,hogy az csak gyenge fogamzásgátló,szóval teherbe lehet esni mellette ha nem védekezel!
4/15 anonim válasza:
jáááááájjjjjjj, anyááám.. nincs olyan h gyenge fogamzásgátló.. a nőgyógyászod azt mondhatta, h ennek a tablettának csak a mellékhatása a fogamzásgátlás, amugy a bőrre szokták felirni. de nem lehet mellette teherbeesni.. ha megfelelően, előirásszerűen szeded..
5/15 anonim válasza:
Nem fogok leállni vitatkozni,csak tudom mit mondott a dokim!És igen is teherbe lehet esni mellette ha nem védekezik óvszerrel!
6/15 anonim válasza:
De csak akkor eshet teherbe ha nem úgy szedi ahogy elő van írva,ha nem egy időben szedi vagy ha kihagy belőle!!!!!!!!!
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. egyébként.. én sem fogok leálni vitázni mert biztos idősebbek vagytok mint én.. de ha védekezni kell mellette.. akkor mi haszna lenne 5 ezer forintnak 3 hónapon keresztül ?
2011. jún. 30. 20:01
8/15 anonim válasza:
nem kell mellette védekezni, mert FOGAMZÁSGÁTLÓ, érted?? ebben minden benne van.. ha nem hiszed el, www.orvostudakozo.hu, Dr. Hamvas Ferenc, és linkeld be a választ, kérlek..
9/15 anonim válasza:
fogamzásgátló mellett óvszer, jajj.. akkor nem kell a tabletta..
10/15 A kérdező kommentje:
Dr. Hamvas Ferenc válasza : Ugye azt is tudja, hogy ez a szer nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer?
2011. júl. 2. 16:45
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!