Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam a párom olyan helyzetbe hogy ne fájjon neki az ujjazás?
Figyelt kérdés
most csinálnánk először és nem tudom hogy hogyan hozzam olyan állapotba hogy ne fájjon neki..és utána hogyan tovább.?16/f2011. jún. 29. 12:44
1/6 anonim válasza:
a 3-4 alkalommal már nem fog fájni :)
2/6 anonim válasza:
szerintem az, hogy a 3-4 alkalommal már nem fog fájni nem valami jó hozzáállás. a lényeg a fokozatosság. teremtsetek nyugodt körülményeket (félhomály, lehetőleg ne legyen otthon senki más, stb...). nem kell elsietni a dolgot, összebújás, csókolózás, simogatás... legyen kéznél síkosító. és ne ess neki egyből ököllel, először csak egy ujjal, azt sem tövig beledugni, hanem szépen finoman. ha fáj neki, álljatok meg, és izgasd mondjuk a csiklóját, vagy más erogén zónákat, és utána folytassátok. szerintem nagyon fontos, hogy ne legyen neki kellemetlen emlék!
3/6 anonim válasza:
én se azt mondtam, h durr bele.. csak h aztan mar nem fog fajni, legalabbis nekem akkor már nem fájt.
4/6 anonim válasza:
Nem foltetlenul dugosgatnod kene az ujjad a huvelyebe, mint Jack Rabit...ez a legtobb lanynak egyaltalan nem is esik jol.
Ott a csikloja, simogasd azt..sokkal hamarabb eljut a csucsra, es sokkal izgatobb neki.
A huvelyebe addig ne nyulj amig nem tocsog a nedveibe..egyszruen faj es rohadt kellemetlen...foleg, hogy a fiuknak a keze altalaban durvabb, mint a lanyoke...
:)
L, 21
6/6 anonim válasza:
csókolgasd, nyalogasd a nyakát, mellét, alhasát... akkor felizgul:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!