Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy jó legyen a szex egy kapcsolatban?
Nagyon szeretem a páromat, ő is engem, de sose éreztem, hogy valami kirobbanóan jó lenne vele a szex... én mindent megteszek, hogy jó legyen neki, de valahogy nem érzem, hogy izzik, vibrál köztünk a levegő szex közben... úgy érzem, nem kíván úgy, mint én Őt. Kevés is a szex. És tényleg figyelek, hogy jól teljesítsek az ágyban, ez nem lehet ok! Mi a baj? Megőrülök!
25F
szerintem a szex egy jo kapcsolat kulcsa.pl egy veszekedés után milyen vad és érzelmes hevesebb tud lenni:).
Nem tudom ki hogy van ezzel de ha az ágyban nem müködik a dolog akkor az életben csak felszines a kapcsolat.Nekem szükségem van arra hogy a szex érzelme slegyen akár vad szenvedélyes akár romantikus nyálas,minden fö a változatosság,de kell hogy érezzem vibrál az a plusz,hogy lássam jo neki,azt érezzem szét robbanok annyira kivánom.:)
Lehet bénán hangzott de igy látom
22L
Akkor fontos, hogy ha mindkét félnek fontos.
Az én kapcsolatomban többet ér a szeretet a kedvesség, az odaadás, de rendesen élünk szexuális életet is, és nagyon is élvezzük mind a ketten, de nem a szex a döntődolog, ha kiderülne 5-10 év múlva elromlana a szex, én akkor is vele maradnék. Hülyeség ezt így kijelenteni, de ezt arra alapozom, hogy a kapcsolat elején nem volt elég jó a szex, nem ismertük egymást, néha nagyon rosszul is végződött egy-egy éjjel, de türelmes voltam vele, ő is velem, és kész. Szerintem nincs olyan, hogy nem jó valakivel a szex, meg kell ismerni a másikat, és ez időbe telik.
Kitti
Ezt így kívülről elég nehéz megmondani, hogy neked mi lehet a baj a szexuális életeddel, de azért van néhány tippem, aztán majd eldöntöd, hogy ez rátok mennyire vonatkozik.
Pl nálam abszolút megöli a hangulatot, ha a pasi megkérdezi, vagy elkezd beszélni arról, hogy most akkor csináljuk vagy ne. Ha látja rajta, hogy beindultam, akkor csak szedje le rólam a ruhát és kész :)
A másik, hogy nem biztos hogy jó, ha a pasi arra koncentrál, hogy teljesítsen. Ez nem egyenlő azzal, amikor valaki odafigyel a párjára... Nem jó, ha ilyen "ha most nem sikerül eljutnom az orgazmusig, akkor csalódást okozok neki, merthát úgy igyekszik" hangulat van. Hidd el, hogy sok esetben úgy is lehet jó a szex, hogyha esetleg valamiért nem jön össze végig (persze jó ha igen, de ha választani kell inkább legyen spontán). Ezek mind olyan dolgok, amik kiölik a szenvedélyt, pont amit te hiányolsz.
A másik még, hogy bármilyen hihetetlen is, a nőnek is éreznie kell, hogy meg kell szereznie, elcsábítania a férfit. Szóval ha te mindig kapható vagy 1 csók után és ezt tudja abban nincs semmi izgalmas. De ha valamiért nem lehet, vagy nem támadod rögtön le, akkor lehet, hogy jobban beindul majd. Ezt úgy értem, hogy megcsókolod, simogatod, de nem úgy, mint aki le akarja fektetni, hanem mindig csak egy kicsit, mintha csak az első randiaitok egyikén lennétek, és még többet nem lenne "szabad".
Szóval lehet, hogy pont az a baj, hogy te mindent megteszel, nem kéne, hagyj neki is valamit, mert 2 emberen múlik...
Persze mindenki más, lehet, hogy nálatok nem is ez a baj, és csak a saját tapasztalataim alapján írok.
26/N
Szerintem az, aki azt mondja nem fontos a szex, az hazudik..:D Nagyon is fontos, hogy akivel együtt vagy, azzal élvezd..ezzel tudod levezetni az ideget, és más egyebeket..ha ez nem működik, akkor minek kéne? :O Ez egy alapvető dolog, és előbb vagy utóbb mindenki megunja, ha nem jó..nekem ne mondja senki, hogy nem..:D Fogalmam sincs mi lehet köztetek a baj, de én a helyedbe leülnék vele és megpróbálnám megbeszélni..mert ez neked se lesz jó hosszútávon..vagy tévedek? O.o
17/L
Hiába mondja valaki, hogy a szex nem fontos, nem ez a lényeg. Igazából de! Hiába vagytok megértőek egymással, hiába szeretitek egymást, ha a végén csak egymás mellett feküdtök mint egy fadarab. Ez lehet gonosz lesz, de egy igazán jó kapcsolathoz szükség van a sex-re is, hisz anélkül hogy lenne már meg a csak rátok illő intim kapcsolat?
A kapcsolatban pont ez a különleges, hogy csak vele. Na de ha vele sem mert unalmas? Akkor az meg már csak szimpla barátság...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!